Šta je novo?

Dual boot sa flesa???

megas

Slavan
Učlanjen(a)
09.03.2008
Poena
320
Pozz drustvo.Palo mi je nesto na pamet a mozda je neko vec i odradio.Posto moze da se napravi butabilna win7 na flesu moze i xp (mislim na instalacije)a moze i live verzija .Posto moze i hirens na flesu zanima me moze li sve to na jedan fles?Da se nekako napravi boot order da moze da se selektuje sta da butuje?Kao dual boot ili vise znaci ubacim fles i da mi ponudista da butuje
bootabilni hiren
butabilan xp
butabilnu 7
ili live linux
nesto tako da se ne uzima fles za sve?Mozda moze da se resi ini fajlom?

Nadjoh i ja neke teme slicne i detaljnije ali nisam radio .Ma probau kada stignem .Ima li neko da je probao,provereno?

Meni je radilo za live linux (Slitaz i Ubuntu 12.04), Windows nisam stavljao.

Imam ja boot-abilni flešić sa GRUB-om ( nekada sam koristio i Vista-Win 7 boot manager sa flešića ali je bilo puno problema - nije mogao da diže pojedine ISO fajlove )
Koristim različite verzije Acronisa ( Backup and Recovery, True Image, Disk Director, neke starije verzije True Image-a ), zatim imam instalacije svih Windowsa iz ISO fajlova ( Win XP, Win 7, Win 8 ), dižem pojedine Linuxe, takoreći sve što mi padne na pamet
Problem može da bude sporije učitavanje Win instalacija iz ISO fajlova ( brže radi ako se napravi samo instalacija na flešu Win XP ili Win 7 )

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno