Šta je novo?

Dual boot na HDD, sta prvo instalirati

MilosZ

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.10.2011
Poena
169
Pozdrav,

Kad se radi format HDD-a, i zelim da instaliram dual boot, na jednoj particiji XP, a na drugoj Win7, sta se prvo instalira, XP ili Win7 ?

Hvala !

Prvo XP pa W7.

Powered by CM 7.2

Da, prvo ide XP, pa onda Windows 7.

Da li ja mogu posto imam w7 da sada ins kao dual bot xp? Jel ima nekih komplikacija ili? :D

Ne, samo ćeš morati da po instalaciji Win XP "popraviš" Win 7 boot manager ( ubaci se instalacioni disk W7, ide se na repair )

Da li moram pre instalicije windows-a , posto imam S-ATA 2 HDD , da instaliram onaj driver za S-ata hard, ili za to nema potrebe ?

Ako instaliras na svoju plocu iz potpisa neces morati da instaliras sata drajver, ako na neku stariju plocu onda ces morati, sem ako nemas neku noviju verziju Xp-a koja ima sve drajvere za sata.

Ako prvo instaliras po starosti sisteme ne treba ti EasyBCD, ako instaliras prvo 7 pa XP onda iz 7-ice (posle instalacije xp-a) pokrenes program i popravis boot menadzer.

Ako prvo instaliras po starosti sisteme ne treba ti EasyBCD, ako instaliras prvo 7 pa XP onda iz 7-ice (posle instalacije xp-a) pokrenes program i popravis boot menadzer.

Aha, hvala. :)

Nazad
Vrh Dno