Šta je novo?

Dual Action gamepad i Win 7 64bit - ne vole se

ZikaBg

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
620
Moja oprema  
Pametni uređaji
Xbox series X
Dakle, probano na winXP i sve radi ali sa doticnim nece nikako. U kompjuter su ubodeni raznorazni drugi gamepadovi, kamera, 2 misa, 2 tastature (99% sve Logitech LOL)i sve radi ali ovaj kvari prosek. Probano na svim usb ulazima( 10 kom), nekad javi unknown device, nekad prepozna kao dual action i kad udjem u game controllers on se sam ugasi! A kad je u produznom usb hubu samo blinka kao stop svetlo ?!? Instalirao sam Logitech Gaming Software 64bit ali on ne prepoznaje nijedan gamepad ?!? Takodje kad ubodem u prednje usb javlja device malfunctioned neki dugacak tekst posle ide. Nazalost izgubio sam instalacioni disk ali on je za najkasnije winXP. Napominjem da onaj troubleshooting sedmice naravno nicemu ne sluzi. Da li je neko imao slicno iskustvo?

Radi normalno kod mene i na W7 i na W8. Oba 64bit. Biće da je problem do samog gamepada iz nekog razloga. Realno to je prilično mator gamepad, i jednostavno mislim da je odslužio svoje. Ja se nekako divim ovom mom što je upotrebljiv i posle 7 godina. :D

Evo i ja imam Logitech Dual Action, star jedno 5-6 godina ali relativno malo korišćen (možda 100-nak sati igranja sveukupno).

Radio je svojevremeno na XP-u, a poslednje 2-3 godine na Win7-64bit, bez ikakvih problema. Uz njega je ranije bio uboden miš MX Revolution a sada M705 i logitech web kamerica. Win7 je originalni.

Rekao bih da je tvoj gamepad pomalo neispravan, ali je onda baš čudno da radi OK na XP-u. Jesi li probao na nekom drugom računaru pod 7-micom?

Koji je tačno part number (P/N), možda je bilo više revizija pa su neke bile bagovite?

Poslednja izmena:
Evo apdejta:
sada nece da radi ni sa jednim kompjuterom a probao sam ih 5(XP & w7). Onaj jedini put kad je radio bio je uboden mozda minut i zaista je izgledalo OK, usao sam u game controllers i sve radilo. Sada na istom kompu prepozna gamepad ali posle 5 sekundi se lampica na njemu sama ugasi i to je to, unknown device.
Danas odem u servis i oni mi ne priznaju garanciju jer nemam fiskalni racun, jel to svuda tako? Inace gamepad sam kupio preko oglasa i kad je radio ja javio sve ok i sad mi je glupo da ga okrecem. I sto je najzanimljivije firma koja je prodavac na garanciji, kako mi rece serviser, ne radi vec 3 godine a gamepad je kupljen u februaru, garantni list deluje originalno 99% sa sve pecatom te, ocigledno nepostojece firme !?! To mi deluje kao prekrsaj...da li da obavestim tog lika...

P/N je 863247-0010 a M/N G-UF13A

Nazad
Vrh Dno