Šta je novo?

Dual 6600GT

• Začetnik teme Začetnik teme Tuta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tuta

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2006
Poena
301
Pzdrav svima!
Narode treba mi vase misljenje o ovom cudu, radi se o Gigabyte dual 6600GT grafickoj PCI-E kartici; da li neko od vas ima iskustva sa istom, gde se moze naci i je li ona bolja solucija od modela 6800GT? Interesuje me i cena naravno, imajuci u vidu da cu ako se odlucim za nju, morati da uzmem i SLI plocu koja je skuplja.

Hvala na posvecenom vremenu😉

Ona dolazi u kompletu sa Gigabyte SLI plocom - na kojoj jedino moze da radi, cena kompleta je bila oko 350-400e. Znaci mozes kupiti samo komplet, posebno graficku ne mozes dobiti. Kod jednog naseg distributera bila je samo graficka za 120-130e pre 2-3 meseca ali to je bio 1 kom, neka muvacina - rasparili su komplet pa prodavali plocu i graficku posebno al toga vise nema.

Opis ove grafike mozes naci na LINK

Moj savet je da se zamajavas sa ovom grafickom posto sanse da je nadjes van paketa su veoma male a jos da je nadjes po povoljnoj ceni su jos manje.

Poz!

Poslednja izmena:
zasto bi se zezao sa takvom karticom ???
ili sa 2 SLI 6600GT kartice ???
kad brzina koju pruzaju je gotovo ista kao 6800GT - Ultra, ali imas jedan problem...sto nisu sve igre i aplikacije optimizovane da rade brze u slucaju SLI kartica...znaci neka nova igra ce mozda da radi brze...ali neka od pre godinu dana ima da radi kao na 1 kartici...a ti platio to sve zajedno skuplje od 6800GT...😱P

6600gt u SLI je cisto bacanje para kad recimo jedna XFX 6800GS daje malo bolje peformanse...

Hey, Brad, we don't have XFXs here in Serbia, so take it easy. You might want to start a distribution here, though, but bear in mind that in here it's all about channel bussines, so your prices on this market, after VAT and customs are applied, won't be that sweet to most potential buyers... They'll go with MSI again and again 😀

Cisto da napomenem 2 6600GT su jeftinije od 1 6800GT.

Almost perfect English,well done!
P.S.I think"over here",sounds better than"in here"!
A sto se teme tice,ako vec dobijate sve to u jednoj kartici,vec"optimizovano",zasto kupovati 2 (vece sanse za kvar) i placati vise za SLi plocu a ovamo kao gledamo da za sto manje dobijemo sto vise!?Jel to da neko moze da se hvali da ima SLi?
Pozdrav ,)

Ima je i jeftinije osim ako iz nekog razloga baš mora biti iz Binga. Napraviš rezervaciju preko web shopa i kad stigne oni ti jave. Inače, naručivao sam par stvari iz Binga ... nemaju ni oni kod sebe sve što je u cjeniku, ali naruče i relativno brzo dostave.

Poslednja izmena:
U Linksu imam 20% rabata...al' nisam video...bravo... 😉
I odmah odem po robu, nema čekanja.

Poslednja izmena:
igor2 je napisao(la):
Cisto da napomenem 2 6600GT su jeftinije od 1 6800GT.
koliko sam ja video 6800GT ima da se uzme za 290 Evra...
a 6600GT nije ispod 150...

Ima u HR Gainward 6600GT non GS za otprilike 135E ... ja je uzeo upravo zamjenu za Sapphire X1600 ... najnormalnija 6600GT kartica. S obzirom da HG-Spot posluje i u Srbiji vjerujem da bi je trebalo biti i kod vas. Dolazi u maloj kutiji, CD s driverima, manual i kratki kabel za TV out.

Nazad
Vrh Dno