Posto planiramo uvodjenje interenta u firmi interesuje me resenje koje nudi Verat.net tj oni su jedini za sada koji nude DSL pristup od 64kbit/s, sasvim dovoljno za poslovnu upotrebu interneta ali pod uslovom da to radi kako treba. AKo neko ima informacije kako to zapravo u praksi radi nek napise na forumu.
Pretpostavljam da za uvodjenje dsl-a trebaju i neke tehnicki zahtevi da budu ispunjeni (ptt) pa me interesuje kakva je situacija na tom planu za podrucje oko bg sajma tacnije prekoputa istog telefonska centrala ima 7 bojeva 3xxx-xxx znaci senjak. Dali se neko informisao u ptt-u oko tih stvari (DSL i ISDN) ???
Takodje bih zamolio ljude sa tog podrucja koji imaju ISDN pristup interentu da prokomentarise rad istog , znaci brzina u radu i preko kog provajdera, iznosi telefonskog racuna, koji modem koriste i slicno.
Jos jedno bitno pitanje
))
Gde se kod nas moze kupiti DSL modem ???
Unapred hvala svima na odgovorima,
pozdrav,
Nexus
:wave;
Pretpostavljam da za uvodjenje dsl-a trebaju i neke tehnicki zahtevi da budu ispunjeni (ptt) pa me interesuje kakva je situacija na tom planu za podrucje oko bg sajma tacnije prekoputa istog telefonska centrala ima 7 bojeva 3xxx-xxx znaci senjak. Dali se neko informisao u ptt-u oko tih stvari (DSL i ISDN) ???
Takodje bih zamolio ljude sa tog podrucja koji imaju ISDN pristup interentu da prokomentarise rad istog , znaci brzina u radu i preko kog provajdera, iznosi telefonskog racuna, koji modem koriste i slicno.
Jos jedno bitno pitanje
Gde se kod nas moze kupiti DSL modem ???
Unapred hvala svima na odgovorima,
pozdrav,
Nexus
:wave;