Šta je novo?

Drzac za n95 za kola?!

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Treba mi preporuka za dobar i kvalitetan drzac telefona za auto. Telefon u pitanju je nokia n95 8gb a ugradjivao bi se u golf IV?!

Hvala svima na korisnim idejama :wave:

Evo sam sebi da odgovorim! Sasvim slucajno pitah druga da li ima neku preporuku za isti i kaze mi covek da je mobis elektronik (inace ovlasceni uvoznik nokia proizvoda) otvorio radnju u novom sadu. Otisao tamo i uzeo Nokia univerzal holder CR-39 za 2890 din. Znaci za sve nokia telefone, podesavanje po svim mogucim osama, mogucnost montiranja uspravno i vertikalno, lepi se za staklo a vakuum je toliko jak da kontam da bi i mene mogao da drži! Odlična kupovina i preporučujem ga svima koji tragaju za ovako nečim a u mogućnosti su da ga priušte!

Takodje moram da iznesem svoje oduševljenje i asortimanom robe koji tamo imaju ljudi...razni telefoni, punjaci (video sam čak i usb punjac za nokiju sto nisam ni zano da ima) futrole, headsetovi itd. Zaista mi je drago sto i kod nas u srbiji pocinju da se pojavljuju kvalitetne i ozbiljne radnje i ciji ljudi znaju kako se ponasa sa musterijama! :banana:

uh, ne budi toliko odusevljen mobisom, mogao bi opasno da se razocaras...

Taj Nokia univerzal holder CR-39 je najobicniji vakuum holder koji se moze naci za manje od 1000 dinara sa sve autopunjacem :D, doduse nema NOKIA logo, al istya stvar, drzi pa drzi...

Ja sam u jednoj veleprodaji opreme video takodje neke kineske al sam se odusevio kad sam video kako su funkcionalni, kako ne skripe pri menjanju polozaja i najvaznije kako cvrsto drze..

Nazad
Vrh Dno