Šta je novo?

Drzac za kablove

weasel

E4
Super Moderator
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
1,285
Da ne offujete vise gde ne treba

Fixed_73.jpg

Poslednja izmena:
Uf, ova poslednja je jako inteligentno osmišljena, predobra ideja!

Uze mi reč iz usta. Sutra sebi pravim ovakav držač za kablove!

E to se zove dobra ideja! Kacite vise takvih slika :wave:

Ja imam plocu debelu 3 cm :( ne mere.

Kutija, probaj da ih malo rastegneš ili eventualno isečeš na pola, pa zakucaj/zalepi, valjda će da može :D

Ali da je ideja genijalna, jeste :wave:

a od cega se pravi ovo za gajtane? :)

nemogu nikako da provalim sta koristite :)

a od cega se pravi ovo za gajtane? :)

nemogu nikako da provalim sta koristite :)

Odes u knjizaru i trazis stipaljku za papir ili novac i prodavac ti ponudi ovo sto je na slici. Ja danas htedoh da kupim u knjizari ali imali samo neke male kroz koje ne moze da se provuce kabl, a hteo sam da kupim od kada sam video ovu super slicicu i ideje da sredim kablove na isti nacin.:D

Poslednja izmena:
Vidim po avataru, Ika Miladinovic se baš dobro pripremio za naredni poduhvat :d

hvala nisam znao da je to za to :)

videcu da napravim ovih dana

Skrenuste sa teme, pretvorice se ovo u radionicu :)))

Данас са прошао поред неке радионице где баш у излогу видех оне кукице закачаљке. Погледах мало боље назив и врсту радње - ролетнар. :)
Евентуално би тамо могли да нађете нешто слично. После само залепите/пришрафите или коме како по вољи.

dokon na poslu citam diskuje (nadam se da gazda ne posecuje forum :D) i naidjem na ovu temu, super stvar, ali posto i ja kao i kUdtiHaEX imam debelu ivicu pa sa ovim stipaljkama ne mogu da zavrsim posao, resim da napravim drugacije resenje.
posto radim u firmi gde se dosta koristi obrada metala i ima potreban alat napravih za pola sata ovo ,)

mozda nekom moze da posluzi ideja

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    188.3 KB · Pregleda: 125
  • 2.jpg
    2.jpg
    119.8 KB · Pregleda: 120
  • 3.jpg
    3.jpg
    101 KB · Pregleda: 113
  • 4.jpg
    4.jpg
    141.5 KB · Pregleda: 128
  • 5.jpg
    5.jpg
    90.4 KB · Pregleda: 162
^ Ovako nesto slicno sam ja davno koristio za kablove od video rekordera, bilo ih 5 a jedan TV i onda mi koristilo da prebacujem koaksijalni kabl sa jednog na drugi. Ovo sto si napravio super izgleda, vidim dosetio si se da napravis proreze razlicitih velicina (ili mi se cini?).

hehe, nisam se dosetio vec nisam hteo da gubim vreme na neku preteranu preciznost pa zato postoje razlike, ali nisu preterane. u svakom slucaju taman pasuje za ono zasta mi treba ;)
prvo sam razmisljao da napravim varijantu koja se navlaci na ivicu i tako ne zahteva sraf, ali ipak je ovako elegantnije, stoji iza stola, do zida pa se ne vidi nista na samom stolu.
btw... ako neko nema potreban alat, a ovo bi mu koristilo, mogu da izadjem u susret i napravim mu isto ili slicno ,)

Al je ovo jako tek sad sam video Znaci TOP VRHOVA bez zareza i tacke ALAL VERA
( Samo ja cu od pleksija)...

tnx ;)

zaboravio sam da okacim kako to na kraju kod mene izgleda

evo jedne fotke na brzinu

Prilozi

• Drzac kablova.JPG
    Drzac kablova.JPG
    87.4 KB · Pregleda: 146
Nazad
Vrh Dno