Šta je novo?

Drugari i oglasi

milika

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Interesuje me da li je jos ko nagrabusio zbog oglasa za druga?

Nekada je to bilo dozvoljeno, sad ne. Ne citajuci pravila svakih 12min nisam primetio i dobio sam nedeljni ban na bam...

No eto sad vidim grdilo oglasa za drugove i nista, stoje po nedelju dana. Pa ko je onda tu lud, tj jesam li jednino ja?

Interesuje me da cisto vidim da li treba da predjem u ultra pristojni uvlakacki mod da bih uopste mogao da ostanem u ovoj 'zajednici' ili se zaista moze reci sta se misli (nisam mislio psovati itd, nego relativno pristojno...)...

PS. Proverio sam pravila u trenutku pisanja ove poruke, i da stoji da se ne sme slati oglas za drugare i to tacnije:
Pošto je bilo malverzacija na forumu, nije dozvoljeno postavljati oglase za "ortake", komšije, rodbinu i druge poznanike.

Jeste jako veliki broj njih.

Evo ti, pročitaj šta se dogodilo članu Bane87 zato što je postavio oglas za drugara.

Ma nije to frka, ja sam evo i ZA tu politiku, daj svoj oglas i tornjaj se, drugar nek skuplja bodove...

Meni nije jasna politika foruma kojom u jednom slucaju banuju nekog jer je pogresio (npr. mene) a ostali plivaju bez brige, sta sam onda ja i drugi kao ja, niza rasa (i to nisam mislio dwarfovi)?

Zato sam ja predlozio samo PM za oglase, nema telefon i onda nema zabune.

Osim toga u jednom momentu kad su promenili pravila za oglase, svima je iskocilo da ih ponovo prihvate, a novoregistovanima ozbiljno iskoci... tako da ***, trebao si citati...
a ja bih svakog kaznio isto|)

Ma nije to frka, ja sam evo i ZA tu politiku, daj svoj oglas i tornjaj se, drugar nek skuplja bodove...

Meni nije jasna politika foruma kojom u jednom slucaju banuju nekog jer je pogresio (npr. mene) a ostali plivaju bez brige, sta sam onda ja i drugi kao ja, niza rasa (i to nisam mislio dwarfovi)?

Imas dugme za report, niko nije prosao nekaznjen.

Nazad
Vrh Dno