autarh je napisao(la):
a sta mislis zasto je stiglo 15 mil evra ???
i nije tacno da ga bas briga svaki modem donosi lovu.. ......
uf... kako da ti odgovorim na ovoliki post...
Ajde "ukratko"...
Zasto ja cekam na net vec dve godine ?!?! Zato sto vaseg gazdu ipak boli uvo, zar ne. Da ga ne boli, uzeo bi mi do sada vec ihaj ha para.
Za infrastrukturu se slazemo da je divljastvo, ali bolje ne moze, pogotovo u ovoj zemlji.
Ovo za pokirvanje delova grada, koji iz nekog slucaja nisu pokriveni nije logicno. Nije smeo da otpusta ljude sve dok i jedan covek ceka vise od par dana na uvodjenje. Kada se pokriju svi koji nisu uspeli, prvenstveno zbog snega, jer kad padne, vise se ne dolazi, a na prolece se zaboravi taj deo grada. Tako je kod mene ostalo deset kuca sigurno odseceno.
Zar nije logicno i bolje da deset ekipa rade jos jedan, dva ili tri meseca, jer posao jos nije gotov, nego da jedna ekipa radi jos 2 godine ?!?
A nekim poslom se bavim, ima veze sa videom, i to prilicno uspesno.
Za TV stanice, pa koga pobogu interesuje TV panonija ili Most i sl. Sada, kablom dobijaju maltene nacionalno pokrivanje, sto je lepa stvar, ali opet, treba to neko i da gleda, zar ne?
Zatim, sto se modema tice, nemojte da anketirate, vec odmah potpisite predugovore, pa ako ne skupite, poklonite onima koje cete "ostetiti" par pretplata ili paketa i gotovo. Sta da se radi, ali odziv ce barem biti realan i necete imati gubitke vremena.
Uf... a sto se para tice, pa ako hoces da radis neki ozbiljan posao, moras da imas i para, zar ne?
Mada mi se ne svidja i ucena.
Ja placam vec dve godine za brdo beskorisnih kanala, ako cemo biti iskreni, u nadi da cu dobiti interenet, koji mi je vec ljubilarni dvadeseti put obecan, za mesec dana. Od tada, je kao sto rekoh proslo dve godine.
I sta sad. Placam svaki mesec, ne gledam a moram. U ugovoru jasno stoji, internet NE IDE bez kablovske TV, a to je glupost. Ne znam gde to jos ima.
Pa digitalni satelit sam mogao da uzmem (mada ga i imam) za te pare, a tu ima po par hiljada programa....
Tako da pitam ja sada tebe, ko ce meni da te pare refundira, ja sam samo zeleo internet, ispostovao vas posteno, (nagovorio i ceo komsiluk da uzmu kabl, vasi anketari samo dosli i popisali, ja uradio ceo posao) platio u kesu, odmah, a vi ste me presli. To sto radite se zove vezana prodaja i mislim da ni kod nas nije dozvoljena.
Znaci, odes u radnju i kazes, hocu dva leba, a ovaj kaze, moze ali moras da kupis i kilo ananasa, ili kutiju za leba.
Ja kazem, sta ce mi ananas ili kutija, mogu i sam da nosim leba kuci, a ti kazes, e pa ali ja ocu da zaradim vise, a posto mogu, onda mi se je*e za tebe, zar ne?