Šta je novo?

Pametni uređaji Dron igracka za dete od 6 god

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

Dwyane Wade

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2007
Poena
405
Moja oprema  
Laptop
Lifebook
Potrebna mi je preporuka za igracku dron za dete od 6 god.
Video je od mene dji mini 2 i naravno ne ocekuje tako nesto, jer sam ga pustao u kuci itd..ali nesto sto ce mu ispuniti zabavu, verujem ne duze od 2 dana dok ga ne smori

nista ozbiljno, nista tesko, komplikovano i slicno...
samo da moze da leti malo po sobi i to je to, po mogucstvu da verovatno i on uzme malo da se igra sa tim
video sam neka 3 modela pa bih voleo da vidim da li se iko susretao sa ovime, cenovno su svi slicni
neki y10 drone,
onda s66 ( mislim da je ovo mozda i preozbiljno za njega jer vidim da treba i telefon itd )
i neki s123 sto svetli okrece se itd

1735552514020.png
1735552468808.png

1735552380210.png

Budzet?
Ne znam kako u Srb, u Ger imas male dronove sa daljincem za 10e po marketima, odlicno da vidis da li ce se zadrzati na hobiju

Budzet je 3000 din, toliko otprilike i ovi kostaju,
ovde je problem u kojoj god vecoj radnji da sam bio za igracke on nemaju dronove, tako da su mi oglasi solucija

Zasto mu samo ne das da se igra sa minijem dok ti nadgledas?
Digni ga gore na 40-50 metara upali cine mod i nema sanse da mu uradi ista.
Bacices pare na dron koji klinac nece moci da upravlja ili koji ce se pokvariti/odleteti posle prvog letenja.

Na kraju krajeva tvoja je odluka. Ja sam probao sigurno 4-5 razlicitih jeftinih dronova od onih za 5e sa temua do onih od 50e sa alija i svaki je dosta slican.
Uglavnom "vuku" u neku stranu i tesko ih je odrzavati u mestu i generalno su nestabilni, baterije kratko traju, kamere ili ne rade ili bolje da ne rade.

Za te novce i igranje u sobi bili su dronovi koji rade na pokret ruke a sigurno ih ima i danas. Nije bukvalno samo ruka u pitanju već se dobija kontroler koji se nakači na prst i pomeranjem kontrolera šetaš dron po sobi.
Dronovi za koje kukate da pobegnu imaju kontrolere 20 do 50 metara dometa (bukvalno rastojanje izmedju predajnika i prijemnika a ne horizontalna linija) i čim izadje iz opsega predajnika ili prijemnika otišao je u nepoznatom pravcu.

Nazad
Vrh Dno