Šta je novo?

Drmanje slike na monitoru

ikoalosaurus

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poena
495
Pozdrav imam HDTV Monitor Samsung T27A950 i u poslednjih nedelju - dve, u obicnom radu i browsingu se slika malo malo pa pomeri i prodrma , kao da radi neko auto adjust, desava se samo od sebe, kad pomeram slider u nekom filmu/pesmi, nekad kad gasim i palim zvucnike, totalno random...any idea odakle da krenem?

Izbrisi stare drajvere za monitor i instaliraj nove sa njihovog sajta....ako nije to pokusaj da reinstaliras drajvere za grficku. Ako nista ne pomaze , izvadi i vrati graficku u slot ...naravno produvaj slot ,mozda se nakupilo prasine.

Mozda je do struje, probaj drugu uticnicu.

I meni vuce na to da je do struje, ne verujem da ima ikakve veze sa gpu, kao sto maxo92 pomenu. Sad cu da sredim uticnice, pa javim pomaze li.

Postoji mogucnost da ti problem pravi neki drugi strujni uredjaj. Pokusaj da ih iskljucis, jedan po jedan, pa testiraj.

zamenio sam uticnice, nestalo je to random trzanje slike, jedino se jos desava kad ukljucujem i iskljucujem zvucnike preko on/off dugmeta na mini pojacalu, ali to nista nije spojeno s monitorom, ne znam kako prouzrokuje trzanje . ..

Mora da su na istom osiguracu, znaci tv i zvucnici, ba zbog toga imas taj problem sa strujom.

Nazad
Vrh Dno