Šta je novo?

drivers ati 9600

• Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja
S

Space

Guest
Ajmo opet,ubo sam medion 9600,ni 3.2 cat, ni novi omega mi ne prepoznaje karticu "znate ono eror driver info" i na XP i na milenijumu .Ajd sad da cujem savet od onih sto su instalirali bez problema i 3.2 i omegu .Samo nemojte ono reg cleaner pa......NE pomaze.molim vas za tacnu i precizno objasnjenu instalaciju.Inace kod druga na Abit 333 ni da krene .Ala se slaze sa Abitom svaka joj cast..............................:( :cuss:

Ma kakav reg cleaner...

1. Ides na Add hardware, kazes da ces da specifikujes lokaciju .inf fajla, a kada ti da "browse" uputi ga na fajl koji pocinje sa CX..... .inf. Onda ce ti dati veliku listu kartica, a ti izaberi recimo Radeon 9700 iz te liste i kazi ok. Instal ce proci a onda ce ti dati isto i za secondary izlaz (kao da imas dve video kartice)... Ponovi postupak, ali izaberi Radeon 9700 - secondary. (Naravno, mozes da izaberes bilo koju od 9500 do 9700 Pro, zavisi sta ti se svidja, ja sam izabirao 9500Pro jer je to zapravo to :)).

2. Pokreni 3DMark 03.

3. Uzivaj!

Lepo, sve su vec rekli sto znam... Jeste videli onu 9600TX varijantu koju su oni imali - ladno R300 na 300MHz i to sa hladnjacicem bez kulera!!! ATI stvarno fascinira!

Max ti mene fasciniras:D
To na slici je radeon9000le (pogledaj signature, prim.aut.:))

Uradim kako je objasnjeno istavi on drajvere ali-u 2D brlja slika a kad pokrenem mark ugasimi monitor pa moram da restartujem.Stavljo sam i 9500pro/9700, pa 9500 i sve kako ste mi objasnili a kad stavim 9700pro onda sam restartuje .preko tako stavljeni drajvera 9500pro/9700 sam probao da pretrcim opet cat.3.2 i omega ali javlja opet eror ini ...... tako mi je bilo i sa 9100 i starijim on\mega drajverima nisu podrzavali istu.Ovako postavljeni <sakato>drajveri nisu nikakvo resenje.pomagajte dalje...nemogu da cekam cataliste 3.3

Prekopirao sam sa ovog linka onih par redova u drajvere kako je objasnjeno i dalje problemi u 2D a sad mi i mis zaglavljuje i posle nasilnog restarta sistem se nedize, pa sam morao da odem u safemod i da obrisem driver. inace kartica ima dobar 2D to je sve sto sam uspeo da vidim.Ostrina ostavlja utisak.

Broz je napisao(la):
Max ti mene fasciniras:D
To na slici je radeon9000le (pogledaj signature, prim.aut.:))

Ne ne ne broz, ti si se malo zaj...
Signature je od lika koji je kvotovao to (Johnmcl7), a link je dao covek sa nickom ZyKlon, koji je na njegov zahtev ("Veering slightly off the topic here, but does anyone know of any pictures of the 9600TX?") da vidi kako karta izgleda, napisao: "@ Johnmcl7 As requestest "

i dao link, sto se moze proveriti ovde http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33675673

znam da sam poceo da obrazlazem sve kao Magick, ali kada me neko povuce za jezik... moram da dokazem da znam sta pricam. Inace, ne tvrdim da je na slici R9600TX, (sliku sam gledao cirka sekundu i po), vec da je lik rekao da je to ta karta...

Space je napisao(la):
Uradim kako je objasnjeno istavi on drajvere ali-u 2D brlja slika a kad pokrenem mark ugasimi monitor pa moram da restartujem.Stavljo sam i 9500pro/9700, pa 9500 i sve kako ste mi objasnili a kad stavim 9700pro onda sam restartuje .preko tako stavljeni drajvera 9500pro/9700 sam probao da pretrcim opet cat.3.2 i omega ali javlja opet eror ini ...... tako mi je bilo i sa 9100 i starijim on\mega drajverima nisu podrzavali istu.Ovako postavljeni <sakato>drajveri nisu nikakvo resenje.pomagajte dalje...nemogu da cekam cataliste 3.3

Znas sta, i ja sam imao istih problema... Karta radi, zar ne, cak i 3DMark, jedan ili dva prva testa, a onda "ugasi monitor", kao sto ti kazes, i mora da se uradi hard reset. Onda sledeci ulaz u Windows zabrljavi i u 2D-u, pa posle ponovnog resetovanja opet kao radi ok. Ali na KT400 ploci je sve bilo ok, tako da mi i dalje nista nije jasno (kapiram da nije do drajvera jer sam na obe masine instalirao na isti nacin). Skini sa linka gore, na forumu, ispravljene drajvere za 9600tx (bazirane na cat 3.2), koji se instaliraju klikom na .exe. Ja nisam znao za njih pre dva dana, pa ih nisam probao.

byMaX je napisao(la):
Ne ne ne broz, ti si se malo zaj

Ma nisam te ja vuko za jezik BRE:)
Ja se malo salim covece, onako dobronamerno:wave;

Stavi onda smajli, vidis da sam isfrustriran od svega sa ovim R9600... :) :) :)

Nazad
Vrh Dno