Šta je novo?

Driveri- pitanje

rdjavi

Cenjen
Učlanjen(a)
03.07.2009
Poena
169
Ako imam neku grafiku npr, ati radeon neku i hoću da je zamenim za drugu, npr. nvidia neku, da li se moraju obrisati driveri od ove prve ili samo staviti drugu i instalirati drajvere od nje?

izbrisi pa instaliraj nove

hoće li šta smetati ako ostanu stari driveri?

Nebi trebalo ali žašto je teško kliknuti na dugme deinstaliraj sačekati dok se posao obavi, potom ugasiti računar ubaciti novu grafičku i potom instalirati drajvere za nju

Poslednja izmena:
Ko što kaže Kritika, ne bi trebalo, nova grafička ne može i neće da koristi drajvere koji nisu za nju, mada, you will never know

ma nije tesko obrisati nego sam pitao iz drugog razloga, npr. ako kloniram sistem sa drugog kompa gdje je isti hardwer sem grafike hoće li sta smetati ti driveri od grafike na drugom kompu.

Neće, ali ako smetaju, posle kloniranja boot-uj u safe mod i deinstaliraj te drajvere, i staviš nove

Hoće, ATi drajveri hoće da smetaju nV karticama dok obrnuto uglavnom nema problema. Iskustvo u zadnjih 3-4 godine to govori. :)

hvala superstarr! to mi je trebalo, savet iz iskustva. a i tvoj savet ciki022 je koristan, hvala!

Nazad
Vrh Dno