Šta je novo?

driver za wireless Acer Asire 5738z-432g25Mn

skekiskek

Cenjen
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poena
151
imam problem sa instaliranjem wireless-a, da li neko ima slično iskustvo ili savet?

sta se dogadja?

Koji je OS? Da li si driver nasao na netu ili dobio uz lap?

Instalirao sam XP sp3 , uz laptop sam dobio disk sa potrebnim drajverima na kojem su tri drajvera za wireless ali ni jedan od njih ne odgovara. još jedna stvar koja mi nije jasna je da pritiskom na taster za aktiviranje wireless dugme ne svetli, kao da je neispravno!

na nalepnici piše da ima Acer Nplifi wireless...ako sam dobro napisao

ima drajvere za vistu i xp i svi drajveri rade osim za wireless...pogledaću ovaj link mada sad ne mogu da proverim jer sam na poslu a laptop kući :(
hvala za korisne informacije, ukoliko imaš još neki savet vezan za ovaj problem biće mi koristan

na cd-u imam sva tri drajvera koji su ponuđeni na sajtu i ni jedan od njih nije odgovarajući....

Pa mogao bih da lupetam svasta, ali najbolje je da se javis kada sednes za laptop. Neko ce ti sigurno pomoci ko je trenutno online.
Reci mi samo jos jedno. Da li si siguran da ima wireless?

Ima onih varijanti da se u neko kuciste ugradjuju vise verzija sa razlicitim opremama, tako da iako ti imas lampicu ne mora da znaci da imas i wireless. Naravno, cisto sumljam da je to slucaj kod tebe jer se danasnji laptopovi ne zamisljaju bez wirelessa. Ja sam imao taj slucaj pre godinu dana, ali sa bluetoothom. :D

Nemoj da se brines, to ce proraditi na ovaj ili onaj nacin. :)))))

Poz, javi se kada stignes kuci.

ima wireless 1000% :)
ok druže javiću se...hvala puno na savetima
pozdrav

nema na cemu.

Isti sam problem imao sa Toshiba Satelitte A300. Menjao sam 3 drivera za 3 razlicite wireless karte koje stavljaju u te modele, pokusavao sve zivo i mrtvo i nista. Instalirao Vistu posle toga i pali, radi, ide. Googlaj malo po netu, sigurno je cest problem i ima nekog adekvanog resenja poput drivera koji radi itd. ;)

Imam 5738ZG-434G32Mn, instaliran Windows 7, nije bilo problema sa wireless driverom jer je "sedmica" automatski pronasla koji driveri idu

WIFI ti je ATHEROS AR5B93, i ja sam imao isti problem, nije prihvatao taj driver sa diska, instalirao sam Win XP.
Stavio sam da instalira taj softver, atheros client cini mi se da se zove, sa diska i ostavio da win sam nadje driver na netu i nasao ga je, a dugme nije da ne radi nego se wireless upali kada se stave driveri kada ima signala, tek onda ako imas potrebe ti mozes da ga iskljucis, za to sluzi dugme...

Takođe proveri da li ti je u BIOSu disabled wireless.

wireless ne moze da se iskljuci u biosu

Vrh Dno