Šta je novo?

Driver za Tv tuner kw878-rf HELP

Levčanin

Cenjen
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poena
169
drugar ima ovu staru tv karticu ali mu pao sistem a nema drivere ni softwer na disku za nju i sad ja pokušavam da nađem negde driver i aplikaciju za puštanje tv programa za windows XP SP2 da mu namestim da radi. :wall:

Jel zna neko gde bi to mogao naći svi linkovi što probam su mrtvi kartica je matora ko biblija. Nemam pojma ko je proizvođač vidim samo da je Conexant čip na njoj.
Na nalepnicama jedino ima ovih podataka: :wall:

tv tuner kw878-rf
VS-TV878RF
I velika nalepnica na kojoj piše V-STREAM (valjda je to marka)

ukucaj znash gde! DRIVERGUIDE pa vidi tamo znash shta!.:d

members.driverguide.com/driver_search.php?q=kw878-rf&si=da5ade81ed6584e24fa2ab5bbd7e2df2&st=1298298836&gqm0=kw878-rf

Poslednja izmena:
Probaj ovo, skinuo pre 2 dana i meni je radilo na XPu

Usput, isti drajver sam našao za 5 sekundi googleovanja...

A za aplikaciju preporučujem DScaler, namestiš:

Card: Standard BT878 (No Init MSP)
Tuner: Philips FI1246 (PAL I)
A za Scan kanala izabereš German Frequency

Poslednja izmena:
Evo do sad sam googlao i ja pa nisam video da ste mi odgovorili na poruku.
Našao sam neka dva drivera stara među nima i ovaj jedan što si ti wladymeer okačio , baš taj i ovaj što je kexkex stavio nego njega ne mogu da skinem sa sajta ??? traži nalog. Izgleda da je to to drugo nema ništa da nađem.
Ko zna dal će da rade ali tražio sam i softwer, pa na čemu on misli ja da mu namestim da pušta tv signal OMG
Taj DSclaer nemam pojma kako radi nisam koristio, dal će to da radi???
jel postoji neko drugo rešenje?

Hvala na pomoći puno

Poslednja izmena:
Da si zaista kliknuo na moj link video bi da samo treba da ukucaš verifikaciju od 4 znaka i to je sve... i moj i kexkex link uopšte nije isti.

A DScaler? Upravo gledam tu karticu na XPu preko njega.

Da si zaista kliknuo na moj link video bi da samo treba da ukucaš verifikaciju od 4 znaka i to je sve... i moj i kexkex link uopšte nije isti.

A DScaler? Upravo gledam tu karticu na XPu preko njega.

Aman tvoj driver sam skinuo, nije problem , nego nisam umeo da skinem sa linka što kexkex ostavio.
super probaću. A jel ide i onaj kablić za audio uz karticu pozadi što se bode na ploču? ovaj moj drug nema to , sumnjam da ću ja da mu namestim bez nekog kablića ???

EDIT:
namestio sam ima slika i kanali svi. samo ne mogu da namestim daljinac da mu radi nikako , ne znam da li je do Dscaler programa ili je neispravan daljinac.
Hvala na pomoći još jednom

A jel ide i onaj kablić za audio uz karticu pozadi što se bode na ploču? ovaj moj drug nema to , sumnjam da ću ja da mu namestim bez nekog kablića ???

Mislim da ti je kablić potreban da bi imao zvuk. Ali možda i grešim.

Što se tiče daljinca, ni meni ne radi ako ti je neka uteha, a ono što mogu da ti preporučim ako nema bežičnu tastaturu to je da nabavi USB numpad za neke jeftine pare pošto se preko nje sve najbitnije funkcije DScalera mogu upotrebiti.

Mislim da ti je kablić potreban da bi imao zvuk. Ali možda i grešim.

Što se tiče daljinca, ni meni ne radi ako ti je neka uteha, a ono što mogu da ti preporučim ako nema bežičnu tastaturu to je da nabavi USB numpad za neke jeftine pare pošto se preko nje sve najbitnije funkcije DScalera mogu upotrebiti.

Ma neka mu, ta kartica mu stoji 2 godine niko nije umeo da je namesti :D Tako da je sad srećan ima da gleda TV na compu dosta mu, dobro si rekao da se ne mučim i pokušavam da namestim i to. Malo je falilo da se uvati za novčanik i da kupi neku novu karticu 'k svetu', još me pita jel će uz tu novu da dođu ti driveri i programi :D
Inače probao sam da instaliram ovaj DScaler kod mene na win7 ali loše radi ipak mi je bolji PVR ( leadteck winfast tv2000 expert)
hvala još jednom.

Vrh Dno