Šta je novo?

DRIVER za PCTV, ima li ko?

soni

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2003
Poena
619
Imam PCTV bt878a sa Philips tunerom i sve radi bez problema sa npr driverima verzijom 4.02, 5.3 (il koja je vec) i sa ovom najnovijom 5.5 koju koristim odavno.

E sada imam jos jednu PCTV, original ista kartica, ista stampa isto bt878a chip al nije tuner Philips vec neki drugi, nesto kraci. I ovi driveri(original) uopste ne funkcionisu, ne prepoznaju karticu. Ne mogu ih instalirati ni nasilno.

Ima li neko mozda ovu karticu i da li postoje neki drugi PCTV driveri za nju. Na sajtu proizvodjaca imaju samo jedne te iste za gomilu revizija ove karte... npr 5.5.

Karta radi preko DSCalera al mi trebaju original driveri!

I ja imam isto Pinnacle PCTV karticu i drajveri mi jedino rade ako ih instaliram na XP i to bez SP2. Tek nakon instalacije drajvera mogu da instaliram SP2 i onda kartica i dalje radi. Na XP na kom je vec ubacen SP2 nece pa nece. Trazio sam na netu resenja i nisam ga nasao. To vazi za originalne drajvere. Postoje neki genericki drajveri, ali kod mene ne rade.

Imam PCTV bt878a sa Philips tunerom i sve radi bez problema sa npr driverima verzijom 4.02, 5.3 (il koja je vec) i sa ovom najnovijom 5.5 koju koristim odavno.

E sada imam jos jednu PCTV, original ista kartica, ista stampa isto bt878a chip al nije tuner Philips vec neki drugi, nesto kraci. I ovi driveri(original) uopste ne funkcionisu, ne prepoznaju karticu. Ne mogu ih instalirati ni nasilno.

Ima li neko mozda ovu karticu i da li postoje neki drugi PCTV driveri za nju. Na sajtu proizvodjaca imaju samo jedne te iste za gomilu revizija ove karte... npr 5.5.

Karta radi preko DSCalera al mi trebaju original driveri!

Da nije Conexant chip?

Da nije Conexant chip?

Conexant je bt878a

I ja imam isto Pinnacle PCTV karticu i drajveri mi jedino rade ako ih instaliram na XP i to bez SP2. Tek nakon instalacije drajvera mogu da instaliram SP2 i onda kartica i dalje radi. Na XP na kom je vec ubacen SP2 nece pa nece. Trazio sam na netu resenja i nisam ga nasao. To vazi za originalne drajvere. Postoje neki genericki drajveri, ali kod mene ne rade.

Imam svoju PCTV odavno i sve radi ok i kada se driveri instaliraju na SP2.
Jel moze na SP1? Jes da je cimanje al probacu.

Resio sam problem, hvala

Sistem se nesto zbrljao, ne mrzelo me pa instalirao cist i proradilo.

Meni, za moju PCTV, nije smetao XP_SP2 nikad, driveri se uvek lako instaliraju i sve radi. Primetio sam da kada se odradi Win update na XP_SP2, neki od patheva prave problem. Fora samo instaliras drivere naslino i radi normalno. S tim da PCTV Audio driver prijavi gresku i u Device menageru se vidi al to ne pravi probleme. Probaj, evo obe kartice rade savrseno... Inace instaliram ove najnovije v.5.5.

poz

Poslednja izmena:
Vrh Dno