Šta je novo?

Driver za creative SB0220 za win7

bora81

Cenjen
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poena
180
Danas sam dobio ovu zvucnu od drugara medjutim problem je sto ja imam windows 7 a sve drivere sto sam nasao su za XP.Naime probao sam preko win update - nista, skinuo sam kx Project drivere - nista, skinuo sam sa driver guide - nista, probao sam program tipa cobra drivers pack - nista.

U najboljem slucaju sam nasao driver za game port a za ostalo su vecinom bili losi driveri i iskakao mi je BSOD.Jel ima resenja da ova kartica radi na win7 ikako?Ima neko da je koristio ovu karticu na 7-ci pa da moze da mi pomogne?

Cuo sam za te drivere sa kx projecta al ne znam dal sam skinuo dobre.

Poslednja izmena:
Onaj link od gore je za sve verzije live i audigy kartica za sedmicu i vistu, bolje od toga ne postoji, koliko sam video.

Corak.Ne radi taj driver.Nije supported.Moja kartica je 16-bita a ovde su samo kartice od 24 bit-a podrzane.....

Probaj ovaj

Ovo nadjoh u issues

SB006x / SB010x cards have an issue with ASIO input and output mappings that can't be fixed (a hardware problem).
SB020x cards (Dell OEM SB Live!) contain different EMU10k1 chips and they aren't supported at the moment.

Poslednja izmena:
Nema nade.Kaze da driver ne odgovara.Jedan mi je prosao ali zvuk krci a drugi kaze da ne odgovara mojoj sound kartici.Probao sam vise komada od kx i nece ni jedan...*** stara je kartica i znam da ide samo za XP ali reko mozda ima neka sema za vistu

Oko memorije ima fora da se izvadi 1 štap od 2GB, odnosno da mašina ostane samo sa 2GB, da se tada ubaci kartica i instalira drajver, pa da se nakon toga vrati 2GB RAM-a. To kao uspeva ... Nisam probao.

Probao ali neuspesno, mozda i uspe ali cisto sumnjam. bilo je nekih patcheva da zaobice to ogranicenje ali do sada se niko nije pohvalio da je to i uspelo da radi kako treba. Da je u pitanju i live! 24-bit, audigy le-se (kao da se nesto razlikuju :) ) pa da zadrzi jer opet preko modovanih drajvera ima punu funkcionalnost. Stare Live pod 7-com, ne bitno koja verzija ne preporucujem jer nema nista od podesavanja.

Ma odustao sam.........Juce sam stavio 100 drivera i skidao sve i svasta.Jedno 10 puta sam restore win7 jer mi je BSOD izasao par puta zbog losih drivera.Pricao sam i sa prijateljem koji ima istu zvucnu i kaze da je on prekopao 100 foruma i nije nasao drivere.

Nema veze nije mi tako ni vazno.Fora je sto je kartica jako jeftina i drug mi je ponudio i mislio sam cisto da je stavim.Ima neku genius medjutim to necu jer je verovatno neko sr... od kartice....Nista ako naletim neku koja moze na 7-cu uzecu je a ovu vracam drugaru.

Ja sam sa kk drajverima resio rpoblem za istu karticu..win 7 64 bit

Nazad
Vrh Dno