Šta je novo?

Driver za 8800GTX!

PCBeast

OC Guru
Učlanjen(a)
30.11.2006
Poena
585
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Koji se najbolje pokazao driver za 8800GTX karte,tj.koji je trenutno najbolji?Sklapam neku konfiguraciju pa ne znam koji driver da stavim a da bude extra.Jel kompatibilan 94.24 sa 8800 serijom?

Poslednja izmena:
Za poslednju generaciju kartica uvek ide najnoviji drajver.

Da li bi trebao skinuti najnovije driver-e za moj 8800 gts. Trenutno imam 162 18. Sve mi inace dobro funkcionise , a vidim da dosta ljudi preporucuje da se uvek skinu najnoviji driver-i pa sam u nedoumici :wave:

Poslednja izmena:
Skidaj samo oficijalne i najnovije i nece te boleti glava.

uvek koristim poslednje whql drivere, za sav hardver, pogotovo za video kartu.

Skidaj samo oficijalne i najnovije i nece te boleti glava.

do zadnjih 162.22 drajera za V64 i ja sam tako govorio. s obzirom na nestabilnost OS-a a isto tako i drajvera za SLI su se najbolje pokazali (meni) modovani XTreme-G drajveri. mnogi opet po forumima hvale beta drajvere, a ja sam i napajanje promenio misleci da je slabo samo zbog nvidia drajvera. tako da u sustini hteo sam reci da nije isto za sve PC i korisnike te da treba isprobat par verzija i izabrat koja najbolje odradjuje posao.
hvala:wave:

meni su se za sada najbolje pokazali 162.18, da li si probao njih?

pa dobro imam G80, ne potpuni ali opet..:d
probao sam i te nove, ali ovi 162 su mi se pokazali kao najstabilniji, kad stavim te nove markovi mi nenormalno variraju..sa starim oscilacije nisu toliko velike

Nazad
Vrh Dno