Šta je novo?

Driver: Parallel Lines(ps2)utisci

Ima li ko da mi posalje option file kad on izadje u 2006.

Ako nekom treba option file sa predjenom igrom samo nisu predjene neke sporedne misije neka ostavi E-mail na pm.

Nabavio sam igru pre neki dan i mogu da kazem da je ispunila moja ocekivanja. Grafika je odlicna (nije sarena kao ona u GTA), kao i zvuk koji je takodje odlican. Nisam mnogo odmakao od pocetka igre (zavrsio sam samo par misija), ali ovo sto sam do sada video je kao sto sam vec napisao ispunilo moja ocekivanja. Ponasanje automobila je sasvim korektno uradjeno, s obzirom da ovo nije simulacija voznje. Da neduzim vise, odoh da malo
driving.gif
.

Pozdrav. :wave:

Ako si tek u 1978 god videces kako je dobro u 2006 god.Ja sam presao sve misije kratka igra samo su mi ostale neke sporedne. ;)

Pozdrav :wave:

Evo ja sakupih 30 zvjezdica jos 20 zvjezdica i mogu besplatno nebudzujem auta. :banana:

Jedno pitanje Twi$ter je li i kod tebe mala slika? :trust:

Veton_Pg je napisao(la):
Jedno pitanje Twi$ter je li i kod tebe mala slika? :trust:

Jeste, ali mala u smislu da je slika po sredini ekrana, dok je gore i dole crn okvir (kao widescreen, samo sto nije). U igri postoji i opcija widescreen, koju kada ukljucis na TV-u koji ne podrzava 16:9 prikaz slike, slika se prosiri po vertikali (nije vise onako uska kao kada ova opcija nije ukljucena), ali je onda sve sto vidis na ekranu izduzeno. Mozes da probas da ukljucis ovu opciju (ako vec nisi), mada ne vidim svrhu njenog ukljucivanja na televizorima koji nemaju podrsku za 16:9.

Pozdrav. :wave:

Jesam cim sam kupio igricu i nista jeste preko citavog ekran ali izduzeno je kao sto ti kazes.

Nazad
Vrh Dno