Šta je novo?

Driver parallel lines - Izasao

raven2005

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2005
Poena
350
Pojavila se igra na privatnim trackerima... da li je neko "kupio", kakvi su utisci, Gorranstein, hahahah :-devil-: :-devil-: :-devil-: ... ja se ne bih usudjivao da "kupim" sa ovim netom... colin mcrae sam "kupovao" nedelju dana...

http://www.atari.com/driver/

Na sajtu nista nepise za pc verziju... hmmmm...

Ispravka: nasao sam drugi sajt gde je najavljena

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=5688

Poslednja izmena:
Woala, hvala za najavu, nisam ni znao da treba izaci..
"kupicemo" ovih dana

PS2 port ?

Iskreno proshli je bio mnooogo gadan sa grafikom ali opet taj osecaj jurnjave nikako ne moze da me odvoji od brenda koji ochigledno zele da unishte po svaku cenu :)

cekaj, 'prosli je bio mnogooogo gadan" WTF man ?! :zgran: :D Znaci ovaj je jos i dobar a ? hahaha, mogu misliti kako je trojka izlgedala onda...Meni ovaj izgleda isto kao i onaj prvi iz 99-te ili kad vec bese, mrzi me sad da kopam :) Sto je najgore, oficijalna web strana na atariju izgleda mnooogooo bolje od igre, verovatno je i duze radjena :)

Ne znam, ne shvatam Vas...
Mislim, nisam ni probao igru, ali Driver nikad nije ni bio tu da donese lepu grafiku..
/me i dalje zaljubljen, i pored gadne trojke..

Pa nije baš tol'ko ogavna :D

Igra je strašno zarazna, ali više liči na GTA nego na stari Driver. Sada imate gun i dosta misija se svodi na rešetanje neprijatelja. Ipak, po meni treba odigrati ovu igru, osim možda ako niste neki uber old school driver fanboy. :eyebrows:

Jeste već viđeno, ali opet drži pažnju. Meni je lepo legla ova igra. :wave:

Ne znam za vas, ali do sada sam odigrao sve delove. Prvi i drugi su mi ubedljivo najjaci, ali ni treci nije TOLIKO los. Meni je bitno samo da je onaj feeling ostao i fantasticni replay-i (director mode ;)) sa policijom :-devil-:

Igrica ne može da se vozi sa volanom nenormalno se ponaša. Imam logitech formula force ex da li neko ima slična iskustva?

samo jedno veliko BLJAK ! igrao sam je ceo dan u nadi da cu naci nesto na sta bih mogao da vadim igricu(inace moj omiljeni seriajl) :( steta...

Grafika je :S: a prosli sam izdržao max 30min tako da bih ja to zaobisao. A i taj GTA isl. fazon je smorio vishe, barem mene. Pa ko voli nek' cepa.

Igra je bre ekstra

Em sam se naigro sa x550, em sam uzivao kao shto sam uzivao sa prvim delom. Prvi put sa preshao sa x550 a drugi put sa nekom ozbiljnijom grafikom i josh vishe se odushevio. Pucanje iz vozila i na vozilo je uradjeno u maniru mafije, a ne ko na onom retardiranom gta gde pucash u auto dok se ne zapali isti. Muzika je fantastichna pochevishi od neprevazidjenih hitova 70-ih do novijih stvari kad junak dodje u present time.

Jeste da je konzolashki port, ali bre mnogo gledate sve kroz shadere i ochekujete ne znam sad shta. Driver je realnija arkada od gta i nije simulacija.

Nazad
Vrh Dno