tootooban
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.02.2004
- Poena
- 630
(al je glupo ovo Vista-u,a,i ...)
'jde malo pojasni, nisam korisnik viste. Sta to znaci "ona radi u Visti (ne i u media centru)"??? Inace, hw enkoding mi ne treba jer mi kartica trebba samo za gledanje. Treba mi Tv (teletex fm su mi potrebni ali i nisu neophodni). Na sajtu pise da je PVR2 i za vistu i XP . To valjda nije problem. Procitao sam negde na netu da vista ima driver-e za deluxe ali mi je to sunjivo. Ako neko proba nek javi.Što se tiče kartice, ako kupuješ novu, gledaj da uzmeš neku sa hardverskim MPEG2 enkodingom jer su samo te podržane u Windows Media Centru. Ja imam Leadtek XP tv2000 expert i ona radi u Visti (ne i u media centru). Jedini problem je što ne mogu da kontrolišem jačinu zvuka na AUX preko sound blastera u onom winfast PVR-u :-/
pa kosta me izgubljenog vremena. Morao bih da ponovo pravim image ovog xp pa vista pa opet format i vracanje sistema. To cu i da uradim ako morram.Nista te ne kosta da probas instalaciju,
'jde malo pojasni, nisam korisnik viste. Sta to znaci "ona radi u Visti (ne i u media centru)"??? Inace, hw enkoding mi ne treba jer mi kartica trebba samo za gledanje. Treba mi Tv (teletex fm su mi potrebni ali i nisu neophodni). Na sajtu pise da je PVR2 i za vistu i XP . To valjda nije problem. Procitao sam negde na netu da vista ima driver-e za deluxe ali mi je to sunjivo. Ako neko proba nek javi.
Jos jedno pitanje: za D3 mi treba digitalna kartica???
....Zato lepo promeni kroz padeže da te ceo svet razume
![]()
...Ja imam Leadtek XP tv2000 expert i ona radi u Visti (ne i u media centru). Jedini problem je što ne mogu da kontrolišem jačinu zvuka na AUX preko sound blastera u onom winfast PVR-u :-/
Šta konkretno ne radi kako treba pod Vistom? Ne koristim je, ali član Sovica ima tu kombinaciju, nije se žalio ni na šta.
Windows Media Centar ima funkciju da radi sa TV karticama - iz njega možeš da biraš programe, slušaš muziku, gledaš filmove itd, ALI da bi mogao da ga koristiš za TV, potrebno je da kartica ima hardverski MPEG2 enkoding. Ništa značajno, ali s obzirom da se WinfastPVR bukvalno raspada pod Vistom, nije loše imati takvu opciju.
Ja sam prešao sa te kartice koju ti imaš na XP 2000 Expert i ta radi, ali kao što rekoh - PVR ne radi u potpunosti kako treba.
Jesi probao neke druge kartice pod Xp-om ili Vistom???Iz mog iskustva sa ovom karticom - Leadtek je kršina što se tiče drajvera i PVR-a. Prvi drajver koji radi kako treba je za Vistu x64. Digitalno potpisan i kvalitetno napisan s obzirom da više ne pravi problema sa X-fi karticom (ne uzrokuje više krckanje).
Ma ne sekira mene toliko softver za karticu, leadtek je ozbiljna firma i popravice pvr ako stvarno ima problema. Redovno izbacuju nove drajvere i pratece programe. A sta mislite za Glaobal varijantu?
Ako uzmem digitalnu TV treba mi i digitalna kartica? Ima li neko iskustva sa SBB-ovom D3 na kompu?
malo je off al' nema veze,)
Nisu pomogli:S: ipak hvala. Odustao sam od viste do daljnjegProbaj ove fajlove da ubaciš u DScaler direktorijum. Možda pomognu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari