Šta je novo?

Driver 3 ce biti kick ass!

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
overite shotove na www.gameguru.box.sk :)

izgleda fenomenalno!!!

cuo sam da izlazi u proljece 2004 za PC??

Driver 3 postoji za sony pre nego shto je PS2 izashao :) imam ga evo u fioci, i igra je shit :)

Sto jes jes, driver je bezveze :beat:

o cemu vi to pricateeeee?Driver 3 na sony jedinicu????BTW,ja sam Driver 2 obrcao mesec dana,igra je odlicna!!!!Sa preko 50 misija!A trica ce sigurno biti bolja!

Ja sam igrao Drajvera (prvog) na pc-ju i to nije moglo ni tada, sa Voodoo 2 kartom da se poredi sa PS verzijom! Imao je nesto sto nijedan GTA nece imati, s toga ne verujem da je Drajver 3 shit i verujem da ce biti odlican...

Driver kec je stvarno rulao...
Onu garažu sa onim trikovima sam vozio non stop :)...

Prvi driver je bio bas cool igra, cak sam se malo i razocarao u GTA3 kad je stigao jer nije ni blizu ozbiljna igra...

zato mislim da ce i treci biti ok. Nek zadrze onu fiziku i slicnu pricu i ima da rula...

Pa shta mislite kako sam ja dobio nick ? :)

Ljudi, o cemu vi pricate ? "Kad bi zadrzali fiziku...", "kad bi vratili filing iz keca", "ima dobru grafiku, bice super"....:d Ja ovo bas i ne kapiram, tj. ne vidim jasnu uzrocno-posledicnu vezu, ali dobro ako vi kazete :beat:

Sacekajte da vidimo sta ce biti od toga, to sto je pre 2 nastavka bila tamo neka dobra garaza gde su ljudi prvi put skapirali kako se radi 360 spin, to je druga prica :mrgreen:

OptiPlex je napisao(la):
Sacekajte da vidimo sta ce biti od toga, to sto je pre 2 nastavka bila tamo neka dobra garaza gde su ljudi prvi put skapirali kako se radi 360 spin, to je druga prica :mrgreen:

A ti si to skapirao onda kad mi jos nismo ni znali sta je simulacija voznje, jel da? :mrgreen: Klasika....

Ne, vec u NFS: Porche Unleashed :) koji je izasao posle drivera za pc, ako se dobro secam. Samo kazem da je glupo toliko hvaliti igru zbog jednog, manje-vise zanemarljivog detalja :d

Inace driver mi je bio totalni smor. I inace su mi uglavnom smor sve te igre koje su voznja ali imaju kao neku misiju i cilj (Driver, GTA3, M$ Midtown Madness), ako su trke - dajte da se trkam ! Reli ili formula, ostalo je smor :D

OptiPlex je napisao(la):
Ne, vec u NFS: Porche Unleashed :) koji je izasao posle drivera za pc, ako se dobro secam. Samo kazem da je glupo toliko hvaliti igru zbog jednog, manje-vise zanemarljivog detalja :d

Inace driver mi je bio totalni smor. I inace su mi uglavnom smor sve te igre koje su voznja ali imaju kao neku misiju i cilj (Driver, GTA3, M$ Midtown Madness), ako su trke - dajte da se trkam ! Reli ili formula, ostalo je smor :D

Tebi je bre vecina dobrih igara smor, a nekad se desi da ti se neka dopadne... Kakav ti je to ukus???

DRIVER je VRRRRRRH!!!!!!

Ne znam da li ste probali getaway na PS2...igra je na istu shemu, stara kola, ista fizika, josh bolja od drivera...a i ista firma je radila...

byMaX je napisao(la):
...
Tebi je bre vecina dobrih igara smor, a nekad se desi da ti se neka dopadne... Kakav ti je to ukus???

Ocito se pojam "dobra igra" razlikuje od pojedinca do pojedinca u zavisnosti od njegove percepcije :)

Kad su trke u pitanju sve je jasno - F1 99-02, Cmr, Rally masters - i to je to. Jednostavno ne mogu da svarim neku "vozacku poluavanturu" kao GTA3 ili Midtown madness, jer postaju strahovito repetitivne posle nekog vremena i to me zamara, a i sama ideja mi ne deluje bas prikladno u smislu predstavljanja radnje. Kao idi za 2:30 od mesta A do mesta B i time si isporucio robu za gazdu i vrati se nazad za 2:00 ali nekuda okolo...blah. Sto je najgore ja sam se svakom od tih igara svojevremeno odusevljavao, ali iskustvo valjda cini svoje :D

Nazad
Vrh Dno