^ A odakle raspalom Milestone-u pare za WRC licencu?

Mislim ne znam otkud im uopste ali ako oni mogu da imaju to je onda pic..n dim za Codemasters
Inace, koliko je interesovanje malo za pravu rally igru sa dobrom fizikom govore odgovarajuci forumi. Mislim ima tamo hc vozaca i fanova arkadnih simulacija i pravih simulacija ali su takvi igraci u manjini. Danas je ljudima bitna instant zabava i grafika, a sve ostalo ko hebe :d
I jos nesto, posle toliko godina se pojavila prva iole krstena rally igra (u svakom smislu, jeste generalno arkada ali dobra) WRC 3 i tu igru igraju samo ljudi koje rally/wrc uopste interesuje, neki stari cmr igraci a bogami i RBR tj oni koji mogu da predju preko arkadne fizike (koja ne vredja toliko inteligenciju) i da uzivaju u full wrc licenci i odlicnim i uglavnom tehnicki zahtevnim stazama.
I da ne davim o WRC 3 ali ne mogu da verujem da neko voli rally a nece da proba ovu igru sa
EC Sim Hardware advanced physics engine-om, doradjena verzija 0.6. Juce sam se nakanio da modujem i mogu da kazem da su delimicno odradili odlican posao i da je ovo sa ovim modom stvarno simulacija ali postoji par problema -npr prenos snage na podlogu na nekim makadamskim/dirt stazama je horor, kao da vozis Gallarda sa slik gumama a ne wrc masinu pripremljenu za taj teren. Samo ovo da srede i ovaj mod bi bio vrh i stvarno je sim iako treba da se pozabave grip-om, na snegu je npr fizika odlicna. Moram da napomenem da sam igrao sa gamepad-om, sigurno je sve mnogo prikladnije za volan i pedale. U sustini sam vecinu vremena instalacijom ovog moda syebao za 30 sekundi :d
^Znaci nesto kao RBR (ipak losije odradjeno sto se tice fizike) postoji
samo niko nece ni da proba. Zato vec godinama i ne postoji igra ni nalik cmr 4.
Sto se tice rimejka CMR2 - pa ako bude imao dobru arc-sim fiziku u dirt2/3 endzinu uz odlican MP gotovo sigurno kupujem igru. Nema tu sta da se prica. Za hc simulacije niti imam vremena a ni volje vise, a bogami ni volan, jbes igranje simulacije na gamepadu od 800 din. Meni treba igra kao CMR 2-CMR 5 u novom endzinu, cak ni staze ne moraju mnogo da menjaju
samo da MP bude odlicno odradjen.
E sad, vidim da nema nikakvih najava iz Milestone-a o WRC 4 a najavljuje se prvo Dirt 4 pa onda CMR 2 rimejk.. daj boze da se neko u Codemastersu smilovao da napravi pravu rally igru u skladu sa starim legendarnim CMR naslovima. Jos ako su preuzeli WRC licencu.. pa to bi bilo odlicno
Uzevsi u obzir da je jedan od tvoraca DiRT serijala postao zvanicno reli suvozac, moguce da se okrecu korenima igre
Tog coveka nije poceo da zanima rally juce u 08h ujutru pa da ce sad da sedne i zasuce svoje co-driver rukave i napravi dobru igru. :d On(i) rade kako neko naredi i da se svidi sirokim narodnim masama. Nadam se da gresim ali opet posle unakazenog Grid-a..