Šta je novo?

Dreamweaver MX Update

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
sad sam skinuo 6.1 update od nekih 14-15 mega ali kaze da nemam instaliran dreamweaver mx?! jel neko imao slican problem ili zna kako da ga resim?

verzija nije krekovana, dakle skinuta ona neka piratska, bez kreka, nekog evalucionog perioda ili slicno

Jes' brale, nemas pravu retail verziju. Verzije koje se motaju kod nas po cd klubovima su neke demo verzije koje se nikakvim krakovima ne mogu prebaciti u full retail (samo se ukida ogranicenje). Samim tim update prijavljuje da nema DreamweaverMX instaliran (nisu ni oni mutavi u macromediji). U svakom slucaju moze da se skine negde na mrezi i prava retail verzija (ima nekih 50-ak mega), ja sam je odnegde skinuo pre nekih mesec dana i stavio na sezamov get-order. Odakle sam je skinuo nemam pojma, ali ima je po mrezi, procunjaj malo.

skinuo sam ja tu retail verziju jos dok je give it 2 me 4 3 radio... jel mogu ja sa verata da skinem to sa sezama? gde ici posto pojma nemam ni kako to radi ni dal' radi, samo cujem da ljudi skidaju odatle 🙂

Miroslav je napisao(la):
skinuo sam ja tu retail verziju jos dok je give it 2 me 4 3 radio... jel mogu ja sa verata da skinem to sa sezama? gde ici posto pojma nemam ni kako to radi ni dal' radi, samo cujem da ljudi skidaju odatle 🙂

Pa ako si je skinuo u cemu je onda problem, ja sam update-ovao bez ikakvih problema? Sto se tice sezama, mozes da pristupis getorderu samo ako otvoris nalog na sezamu.

leksa je napisao(la):
Pa ako si je skinuo u cemu je onda problem, ja sam update-ovao bez ikakvih problema? Sto se tice sezama, mozes da pristupis getorderu samo ako otvoris nalog na sezamu.
pa kazem ti nece da radi 🙂 ajde pokusacu nekom reinstalacijom da resim problem, u krajnjem slucaju da skinem ponovo neku retail verziju

Ja imam neku retail verziju sa sve serijskim brojem (isto davno skinuta), ali mi isto prijavljuje da ne moze da ga nadje (kao Miroslavu). Pokusavao sam da ga nekako nateram da se instalira, ali mi nije poslo za rukom, pa sam na kraju kad mi je dopiz**lo obrisao update ctp;

pise tamo da poboljsava brzinu rada, meni se nesto cini da mi sporo radi pa reko aj da probam

Ja imam verziju koja trazi serijski broj (kupio sam CD pod nazivom Macromedia Essentials). Svi programi traze serijski broj, ali update nisam probao. Ako te ne mrzi stavi ovde LINK ka updateu posto sam iz @lite pa cu javiti kako ide

ja pojma nemam gde sam ga skinuo... znam da sam prvo trazio neki link sa neoficijelnog sajta, tamo trazi onaj neki code pass, mrzelo me da trazim koji je moj...

Nazad
Vrh Dno