Šta je novo?

Dreamweaver MX 2004

Snajperista

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
609
Da li je neko imao problama sa editovanjem teksta u Dreamweaveru MX 2004. Naile kada hocu da zadam neku komandu pri većoj količini teksta na stranici ponaša se kao da san zadao neznam kakvu komandu... :crash: Ima li pomoći...

Edit > paste text
Meni tako radi odlično, pojasni malo pitanje.

Probaj verziju Dreamweaver 4.

Kako misliš, uspori se ili nešto drugo? Pojasni malo. Prilikom kakve komande guši?

Ako ti je komp sporiji, i pritom strana grafički opterećenija, onda zna da malo "zaguši".

Pa valjda je mislio samo na tekst, moj odgovor se odnosio na to. Ako edituje velike tabele i strane sa slikama nema veze koji racunar ima mora da dodje do usporienja. Jednostavno takav je program.

Snajperista alal ti vera za avatar... Jel to iz istorije za 5ti razred?

Sale KG je napisao(la):
Pa valjda je mislio samo na tekst, moj odgovor se odnosio na to. Ako edituje velike tabele i strane sa slikama nema veze koji racunar ima mora da dodje do usporienja. Jednostavno takav je program.

Hmmm, nije baš istina. Npr. ja odradim paste teksta od ~500kb i ne primećujem neko bitnije usporenje (Palomino 1600, 256MB RAM). A možda nije skinuo update sa macromedia sajta?

Da radi lepo sa tekstom. Ja govorim o tabelama reda veličine 10 kolona X 300 redova, a svaka ćelija je ispunjena.

Nazad
Vrh Dno