Šta je novo?

Dreamweaver 8 se vuce kao puz

Janja

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2005
Poena
304
Posle duzeg vremena, najzad sam uspeo da nabavim legalnu verziju programa Dreamweaver 8, ali se program vuce kao puz. Uvek radim u podeljenom prozoru - kod i dizajn. Izmene uglavnom radim u delu za kod ali kad predjem na deo za dizajn cekam po 15-ak ili vise sekundi da se promene prikazu. Sto su strane zahtevnije vreme je sve duze. Ovo se desava i u slucajevima kad vrsim samo promene pojedinih reci ili slova u tekstu. Racunari na kojima radim (dva) su sa po 1G RAM memorije, Core Duo procesorima, tako da nema ni govora o hardverskoj zahtevnosti.
I za kraj, narodska verzija koju sam koristio pre kupovine (Dreamveaver MX 2004 i 8) su radili bez ikakvih problema i zastajkivanja.
Ako neko zna o cemu se radi i kako da "ubrzam" Dreamweaver neka mi odgovori.
Unapred hvala.

Poslednja izmena:
Hm... Meni je Dream uvek bio spor... Trenutno koristim MX 2004, a najnoviju verziju sam expresno deinstalirao kada sam provalio da mi se vuche 2x sporije od 2004-rke... Taj Dreamweaver mi deluje kao da je pisan u JAVI :)

Koristim ga na Mac-u (PowerBook G4 1.67, 1 GB DDR2, Radeon9700/128). Ma, trash od softvera, ali nema boljeg :)

Otvori Taskbar Manager i vidi koliko ti je ukupmo procesa aktivno pre pokretanja Dreamweaver-a.
Pokreni ga i vidi onda koliko onda imas procesa ukoliko je vise od 1 vidi koji su i ubijaj ih redom
nemoj samo Dreamweaver.exe.Najverovatnije te koce procesi koji vese proveru licence.

DW hoce da koci kada imas definisane sajtove na mrezi...

Ako nisi, probaj Update na 8.0.2

Update je kod mene ubrzao program... Juche sam pogledao po forumima i kazu da kada se apdejtuje sa 7.0 na 7.0.1 primetno je ubrzanje. Verovatno je tako i sa 8-icom...

Hvala svima na savetima. Update 8.0.2 primetno ubrzava rad. Uporedjivao sam na masini sa i bez update-a.

Zato i sluzi update. Meni je update Photoshopa ubrzao rad pa rekoh mozda moze da pomogne.

Nazad
Vrh Dno