Šta je novo?

Dreambox 800HD PVR

Pa ****ga, mene je zanimalo za koliko ja mogu da kupim za sebe tog kineza. Sta ce meni 100 000 komada?!

Cudi me da se jos niko nije setio da ga uvozi. Kad ga vec Kinezi prave mogli bi da stave HDMI umesto DVI kao na glupom 800HD. Cujem inace da prve reakcije nisu nimalo pozitivne...

Isti q, jal DVI, jal HDMI.
btw. box je odličan i radi super

dvi ne prenosi zvuk...tu moz` da nastane problem ako hoces da vezes na plazmu/lcd i komp sa dvi, i dreambox sa dvi, ali i da prenosis zvuk sa kompa na taj tv, posto obicno svi tv-i imaju samo jedan hdmi ulaz koji moze raditi sihrono sa jednim analognim (tj rca) ulazom.

Ako cemo iskreno, kupiti HDTV, sa HD SAT receiverom i onda nemati neki kulturniji 5.1 sistem (min Z-5500) je u krajnju ruku smesno. UltraHD slika sa tv zvucnicima = dozivljaj Dnevnika2 na RTS. Za pravi HomeTheater efekt zvucnici su mnogo bitniji od slike, iako je sama slika neverovatno bitan faktor!

Valjda je najbitniji materijal koji se gleda ili je to pored ovih holivudskih mega blockbu$tera postalo totalno nebitno? :trust:

Heh, naravno da je bitno sta se gleda ali kada si vec izabrao sta gledas onda obracas paznju na sliku i zvuk, a zvuk te mnogo vise unese u sam dogadjaj nego li slika.

dvi ne prenosi zvuk...tu moz` da nastane problem ako hoces da vezes na plazmu/lcd i komp sa dvi, i dreambox sa dvi, ali i da prenosis zvuk sa kompa na taj tv, posto obicno svi tv-i imaju samo jedan hdmi ulaz koji moze raditi sihrono sa jednim analognim (tj rca) ulazom.

preko dvi-a u dreamu ide i zvuk

Sta kupiti?

gde se moze kupiti DM 800HD ili IPbox 900HD, da li iko zna , nisam uspeo da nadjem na internetu? Ili da kupim Kathrein UFS910 HD,molim za savet...

kupovina

za dm i ipbox900 ne znam,ipbox9000 i kathrein imas halo oglasima u rubrici sat. oprema.

UltraHD slika sa tv zvucnicima = dozivljaj Dnevnika2 na RTS.

pazi postoji UltraHD format zapravo i rezolucija mu je 7000nešto sa 4000nešto, neznam tačne brojke, japanci (manijaci) već testiraju, i ima neki takođe ultra surround sound sa 12 zvučnika (kao 11,1 sistem). ne *****avam se, iako zvuči suludo, čitao sam negde na netu.

Za UltraHD sam takodje citao a sto se tice tog surrounda zvanicno jedini formati su 5.1 i 7.1 ali neki top modeli AVR poput Yamaha DSP-Z11 koji podrzava 11.2 sistem.

Stiže mi sutra pa ću napisati par reči kad vidim kako radi. Platio ga 36000

Nisam skapirao jesi uzeo DB 800HD za te pare ili ipbox jer smo o tome pricali u poslednje vreme. Jesi to kod nas nabavio ili spolja?

Tema je Dreambox, to sam i kupio. Ovde kod nas uzeo

neuporedivi su.
Extra brzo radi
E2 je stvarno fenomenalna, slika odlična, i na SD kanalima mnogo bolja nego na starijim dreamovima (digitalna veza)

neuporedivi su.
Extra brzo radi
E2 je stvarno fenomenalna, slika odlična, i na SD kanalima mnogo bolja nego na starijim dreamovima (digitalna veza)
Na sta si ga spojio?Mislim da li na neki lcd ili plazmu?
Koji model tv-a je u pitanju?Daj zakaci neku sliku!
Sta ti radi od sat. kanala?

Spojio na Samsung R81. Radi mi svi kanali. Ubedljivo najbolji HD kanali su na Thoru u Canal Digital paketu

EDIT: slovo

Poslednja izmena:
Kako si resio CS za HD kanale, odnosno da li gledas samo FTA HD kanale ili i one druge?

sve koji su dostupni u CS, znači sve osim Viasat, Digiturk i N, ostalo sve radi savršeno

Daj mi ovde ili na PP gde si ga uzeo za te pare kod nas. Pazario bih pre Olimpijade.

Prilozi

• 200720081361.jpg
    200720081361.jpg
    331.6 KB · Pregleda: 177
  • 200720081362.jpg
    200720081362.jpg
    274.2 KB · Pregleda: 178
Vrh Dno