Šta je novo?

Dream team na Winning eleven 7 wendeta (PS2)

To su dugogodisnji ortaci pa imaju pa im progledam kroz prste. :smoke:

Nostormo je napisao(la):
To su dugogodisnji ortaci pa imaju pa im progledam kroz prste. :smoke:

Ma najbolje...njih treba duplo da bijes, jer se nisu naucili do sada :d

Nostormo je napisao(la):
...Kao drugo igra je predvidjena za joypad a boljeg joypada od PS2 nema pa nema a ne tamo neke tastature

Slažem se da je taj gamepad najbolji. Nije mi samo jasno zašto pričaš o tastaturi kao lošoj stvari. Šta je lakše, upravljati direkcionim tasterima sa tri prsta ili sa jednim?

Jedini nedostatak tastature je što nema onu analognu "zvrčku", ali je zato sto puta preciznija od gamepada.

Kalavera je napisao(la):
Slažem se da je taj gamepad najbolji. Nije mi samo jasno zašto pričaš o tastaturi kao lošoj stvari. Šta je lakše, upravljati direkcionim tasterima sa tri prsta ili sa jednim?

Jedini nedostatak tastature je što nema onu analognu "zvrčku", ali je zato sto puta preciznija od gamepada.

A ko moze da zaboravi bol u palcu posle deset partija...zato volim tastaturu...

master league je strava
ja sam naprvavio svoj team Red Stra naravno :d
i ono odigrao 4 sezone i osvojio 4puta prvenstvo i 4 puta kup
i dva puta master ligu:D
a tim mi je
brani Buffon,stoperi Nesta,Ferdinand i Terry,
Srednjaci Graveson,Bekam,Schnajder,Veron,Guly
i napad Henry,Nisterlooy.

Nećete vjerovati, ali i meni se desilo, ali ovaj put obratno.
Stuttgart - Munchen 1:1
a šut na gol pogledajte. (attachment)
Naravno 6 zvjezdica u bundesligi.

Prilozi

• juhu.jpg
    juhu.jpg
    40.3 KB · Pregleda: 71
Ma to nije ništa čudno. Nagledao sam se ja toga.

Desilo mi se protiv druga:
On vodi sa 3-1, 86. minut 3-2;91. 3-3; 94. 3-4; i pobedim ga!!!

Ili imam dva igrača manje, celo poluvreme se branim, nerešeno je i u 90+ minutu kontra, centaršut i pobeda. Odnos u šutevima je bio ~25 - 2!!! za druga. Rezultat 1-2.

----------

Fora je da kad vodiš, petnaestak minuta pre kraja smanjiš tempo, staneš na loptu, vrtiš se malo. To sve da mu uništiš igru. Ako nastavite da se jurite i da ređate šanse često se desi to što ti se desilo.

A ima i ona fora, kad gubiš sve ničije lopte i ništa ti ne polazi za rukom da promeniš formaciju. Obično posle toga tvoji igrači zaigraju MNOGO bolje. Probajte. Samo trebaš da osetiš trenutak.

Kalavera je napisao(la):
Ma to nije ništa čudno. Nagledao sam se ja toga.

Desilo mi se protiv druga:
On vodi sa 3-1, 86. minut 3-2;91. 3-3; 94. 3-4; i pobedim ga!!!

Ili imam dva igrača manje, celo poluvreme se branim, nerešeno je i u 90+ minutu kontra, centaršut i pobeda. Odnos u šutevima je bio ~25 - 2!!! za druga. Rezultat 1-2.

----------

Fora je da kad vodiš, petnaestak minuta pre kraja smanjiš tempo, staneš na loptu, vrtiš se malo. To sve da mu uništiš igru. Ako nastavite da se jurite i da ređate šanse često se desi to što ti se desilo.

A ima i ona fora, kad gubiš sve ničije lopte i ništa ti ne polazi za rukom da promeniš formaciju. Obično posle toga tvoji igrači zaigraju MNOGO bolje. Probajte. Samo trebaš da osetiš trenutak.

Radi...prob'o odavno...ali zavisi i protiv koga igras. Mnogo bolje uspeva protiv Stutgarta negoli protiv Reala....

A ono za 1-2, svaka cast sa dva igraca manje...a ja redovno bolje igram sa igracem manje, to mi valjda daje neki elan da igram bolje, da se vise trudim :)

e da...
DreamTeam:
roberto karlos - ferdinand - stam (kembel) - geri nevil
gigs - lampard - kino (viera) - ronaldinjo
adriano - martins

pa da vidite sta je engleski - juznoamericki fudbal...
obicno igram 3-1-3-1-2 -> 3 CB-a, 1 DMC, 1 OM, 1LM, 1RM (malo istureni), 1FC, 1SC

Ovo nam ništa ne govori, gde su ti igrači i kako se kreću (strelice za napad i odbranu).

gigs na levoj strani? meni je gigs mnogo spor, ili ja nisam vest igranju :) ali ozbiljno, tesko da moze da pobegne nekada 1 na 1, samo dribling uspeva

cekaj, stani...pa ako mi treba letac imam martinsa...i meni Gigs nije uopste spor...inace, ako se da primetiti ako trazis sporog, onda je tu Kino koji posle dve sezone ne da jedva vuce dupe, vec samo cekam da padne, ali ga volim...

a inace sam veliki fan lomljenja...i suteva iz daljine...voleo bih da vam nadjem save sa Tugajom...mile...neki drugovi mi se kunu da je to najlepsi gol koji su videli...

nego jel videste one zvezdine bruke danas...jeee...ne verujem...koji sh**t...

a sto se tice najlepseg gola koji sam video, meni je ortak uvalio sa maradonom...
sutnuo je loptu sa levom nogom (ili desnom beshe) ispod desne...nadam se da mozete da zamislite na sta mislim...desna je sve vreme bila na zemlji...tek na replay-u smo videli sta je uradio...strasno...krstio sam se pola sata sta su stvaili u igru :S:

Nazad
Vrh Dno