Nostormo je napisao(la):To su dugogodisnji ortaci pa imaju pa im progledam kroz prste. :smoke:
Nostormo je napisao(la):...Kao drugo igra je predvidjena za joypad a boljeg joypada od PS2 nema pa nema a ne tamo neke tastature
Kalavera je napisao(la):Slažem se da je taj gamepad najbolji. Nije mi samo jasno zašto pričaš o tastaturi kao lošoj stvari. Šta je lakše, upravljati direkcionim tasterima sa tri prsta ili sa jednim?
Jedini nedostatak tastature je što nema onu analognu "zvrčku", ali je zato sto puta preciznija od gamepada.
Kalavera je napisao(la):Ma to nije ništa čudno. Nagledao sam se ja toga.
Desilo mi se protiv druga:
On vodi sa 3-1, 86. minut 3-2;91. 3-3; 94. 3-4; i pobedim ga!!!
Ili imam dva igrača manje, celo poluvreme se branim, nerešeno je i u 90+ minutu kontra, centaršut i pobeda. Odnos u šutevima je bio ~25 - 2!!! za druga. Rezultat 1-2.
----------
Fora je da kad vodiš, petnaestak minuta pre kraja smanjiš tempo, staneš na loptu, vrtiš se malo. To sve da mu uništiš igru. Ako nastavite da se jurite i da ređate šanse često se desi to što ti se desilo.
A ima i ona fora, kad gubiš sve ničije lopte i ništa ti ne polazi za rukom da promeniš formaciju. Obično posle toga tvoji igrači zaigraju MNOGO bolje. Probajte. Samo trebaš da osetiš trenutak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari