Šta je novo?

Drajveri za ATI

• Začetnik teme Začetnik teme m4rko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

m4rko

Slavan
Učlanjen(a)
20.09.2004
Poena
309
Ovaj raspali ATI ne moze da izda normalne drajvere. Nista mi vise ne radi. Prvo sam instalirao 4.5 i imao 37fps-a u Doom-u, pa 4.7 30fps-a, i 4.9 31fps. Ovo nije normalno. Sta da radim??? Probao sam i hotfixove i zamenjivanje onog atioglx. Ne znam da li da instaliram one Multimedije i Control Panele??? Inace imam Abit 9600XT 256MB 128bit-a. Sta je trenutno najbolje resenje za ove drajvere???

Pa zavisi koji tebi najvise odgovaraju, a to su kao sto si rekao 4.5 ...furaj njih i nece biti problema, a ako bude istaliraj 4.9 i to je to 😉
Pozdrav...

istomisljenik

m4rko je napisao(la):
Ovaj raspali ATI ne moze da izda normalne drajvere. Nista mi vise ne radi. Prvo sam instalirao 4.5 i imao 37fps-a u Doom-u, pa 4.7 30fps-a, i 4.9 31fps. Ovo nije normalno. Sta da radim??? Probao sam i hotfixove i zamenjivanje onog atioglx. Ne znam da li da instaliram one Multimedije i Control Panele??? Inace imam Abit 9600XT 256MB 128bit-a. Sta je trenutno najbolje resenje za ove drajvere???

Dobar si meni -generals zero hour ni sa jednim drajverima ne radi normalno
(ma 9800se@pro);
Znaci ti drajveri su im najgori uzas.
A dom 3 nisam probao.

A za ovaj Control Panel i zamenu onog fajla atioglx? Da li da instaliram ovaj Control Panel uopste? Da li da instaliram HotFix i koj? Gde da nadjem neki novi HotFix?

m4rko je napisao(la):

Budi ubedjen da problem nije u ATI-ju vec u tvojoj instalaciji i de-instalaciji. U zavisnosti od stanja sistema, neki korisnici upravo imaju problema prilikom instalacije. Meni se to na nekim sistemima desavalo i sa nVidia i sa ATI drajverima. Deinstaliraj sve video drajvere koristeci Driver Cleaner 3 (registrovan), dakle nVidia video drajvere i ATI video drajvere (kategorije u DC3 utility-ju), a onda instaliraj 4.8 ako ti se ne svidja Catalyst Control Center, odnosno cinjenica da moras da instaliras .NET Framework. Ili jednostavno idi na Omege bazirane na 4.9. Da se kladimo da tada nece biti tripova sa igrama??

Nazad
Vrh Dno