Frenki87
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.04.2008
- Poena
- 301
ko me nagovori da uzmem Ati... no. Nakon sto sam odradio system restore, nesto se zeznulo. Nisam mogao izbrisati atijev control centar pa sam morao putem driver cleanera.Isto i sa drajverima za graficku. Razlog brisanja je bilo stekanje animacija, recimo pokrenem igru u njoj sve ok ali ulazak, kad pocne sa onim animacijama tipa nvidia, ko je pravio igru etc... tu uzasno steka. Mislio sam da je do drivera ali nakon brisanja doticnih i ponovo instaliranja novih opet ista situacija. Dalje, svugdje mi kao ime graficke stavlja 3800 series, pre je fino pisalo 3870. Cak i u 3d marku javlja 3800 series. Do cega moze ovo biti ?
Ovo je ona situacija kada bi najradije reinstalirao win, ali stvarno nemam zivaca opet raditi pa da vidim u cemu sam pogrijesio.
I jos jedno pitanje, pri paljenju racunara, zna mi se desiti da se zastopa kod loadiranja windowsa, medjutim one 3 kockice se i dalje vrte ali jako sporo, tipa jedna minuta pre nego se pojavi dalje itd...Nakon toga restart ne pomaze, isto se desi, jedino mi tada radi safe mod. Medjutim ako racunar skroz ugasim i ponovo upali onda sve ok, isto pri gasenju tada racunara na donje dugme, drzim 5 sek, pogase se lampice ali kuleri i dalje rade, vjerovatno i hd i proc ?
Ovo je ona situacija kada bi najradije reinstalirao win, ali stvarno nemam zivaca opet raditi pa da vidim u cemu sam pogrijesio.
I jos jedno pitanje, pri paljenju racunara, zna mi se desiti da se zastopa kod loadiranja windowsa, medjutim one 3 kockice se i dalje vrte ali jako sporo, tipa jedna minuta pre nego se pojavi dalje itd...Nakon toga restart ne pomaze, isto se desi, jedino mi tada radi safe mod. Medjutim ako racunar skroz ugasim i ponovo upali onda sve ok, isto pri gasenju tada racunara na donje dugme, drzim 5 sek, pogase se lampice ali kuleri i dalje rade, vjerovatno i hd i proc ?