Šta je novo?

drajver

sirius

Čuven
Učlanjen(a)
24.11.2002
Poena
619
Znam da je ovo pitanje vec bilo ,ali me stvarno zanima koji detonator ima smisla instalirati ,dali najnoviji ili onaj koji daje najbolje rezultate u 3D Marku.Radi se o prolinkovoj GF2 Titanijum kartici sa 64 Mb DDR memorije i sa TV outom(znaci bitan je i kvalitet slike na TV-u)

Pozeljno je da ih sam isprobavas, download-ujes desetak komada iz raznih serija, pa udri ! :D

To zato sto se razni drajveri u raznim sistemima ralicito ponasaju.

Generalno, trebalo bi da isprobavas u realnim aplikacijama, znaci konkretno u igrama ili pustanju filmova. Nije neuobicajeno da 3DMark daje npr. bolji score a da u igri imas mani fps ili da 2d bude losiji.

Detonatori veci od otprilike 24.xx-25.xx daju poboljsanja samo na GF3/4 karticama, tako da za staru GF2 nisu bas neophodni.

Pazi kako instaliras i deinstaliras drajvere, striktno postuj propisanu proceduru, ako ne upotrebljavas XP, vrlo je preporucljivo da koristis i Detonator Destroyer.

sirius je napisao(la):
Znam da je ovo pitanje vec bilo ,ali me stvarno zanima koji detonator ima smisla instalirati ,dali najnoviji ili onaj koji daje najbolje rezultate u 3D Marku.Radi se o prolinkovoj GF2 Titanijum kartici sa 64 Mb DDR memorije i sa TV outom(znaci bitan je i kvalitet slike na TV-u)
Samo ti stavi 29.42

Nazad
Vrh Dno