Šta je novo?

Drajver nece do kraja da se instalira

Impreza

Slavan
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
365
U pitanu je nvidia geforce 8600 gt. Drajveri skinuti sa sajta nvidie rade odlicno u XP-u i Visti, ali kada pokusavam da ih instaliram pod sedmicom dobijam sledece ekrane (pogledajte attachment-e). Instalacija se zadrzi u jednom trenutku skoro 5 minuta (pogledaj screenshot problem1.png). Pred sam kraj instalacije mogu jos da odaberem jezik i tada se instalacija zavrsava sa porukom "The system has not been modified... itd".
Nemam nikakav nvidia panel u control panenelu, niti nekakav meni kada kliknem desnim dugmetom na destop. Kada preko device managera pokusavam da updatujem drajver za graficku kaze da je drajver updateovan.
Sta moze biti problem? Nesto mi mirise na PhysX.

Unapred hvala

Prilozi

• problem1.png
    problem1.png
    83 KB · Pregleda: 65
  • problem2.png
    problem2.png
    83.9 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Instalirao sam 186.18 verziju drajvera i sve je lepo proslo. Ocigledno je do drajvera, ali ne znam zbog cega.

Taj najnoviji drajver zaista ima problema sa instalacijom na Windowsu 7. Jedini način da se normalno instalira jeste da startuješ instalaciju, a onda preko task managera iz procesa isključiš PhysX. Instalacija drajvera će proći glatko, a onda samo naknadno instaliraj PhysX.

Verovali ili ne problem pravi Regional Settings. Kad podesite da ste iz Amerike (sve postavke tamo), restartujete kompjuter, potom pokrete instalaciju ,sve prodje bez ikakavih problema. Posle istalacije vratite na Srbiju. Ja sam to tako resio, isto sam imao problem, Control Panel nije radio i drajveri se nisu instalirali kako treba. Ah da, Win 7 x64.

Nazad
Vrh Dno