Šta je novo?

Drajever za graficku

kapL0

Poštovan
Učlanjen(a)
25.07.2015
Poena
51
Pozdrav drugari . Imam komp star nekih 8 godina i do skoro mi je na njemu bio instaliran Windows XP . Sad sam instalirao Windows 7 , svi su se drajveri lepo instalirali jedino drajver za grafiku se zamenio , meni je graficka ASUS x1300 tako nekako , a ovo mi non stop apdejtuje Radeon 1300 i pise u device manager da je sve ok , medjutim cim pokrenem neku igricu , pise da ne posedujem video card .

Zdravo kaplo.

Dobrodošao , dobardan i tako dalje i tako bliže.

Problem koji imaš je trivijalan, ali tebi, usled nedostatka znanja i iskustva u kompjuterstvu, deluje veći od planine.

Za početak, detaljno navedi svoju konfiguraciju , pogled u gornji desni ugao ekrana, podešavanja naloga, i tako dalje...ukapiraćeš već.
Veoma je važno da znamo tačno koliko rama imaš, koj procesor, grafičku itd.

Što se tiče izveštaja izvesne igre da nemaš grafičku on je toliko nebulozan da je besmislen.
Da nemaš grafičku karticu ne bi video ama baš ništa na monitoru, a većina ploča se uopšte ne bi ni upalila.

Daklem , tastaturu u ruke, navedi sve lepo i potanko (ako ne znaš koje komponente imaš skini programče zvano cpu-z)
I lepo i razložno izloži problem. Biće rešen za čas.

A ukoliko si prethodni post napisao kako bi ispunio izvestan broj komentara radi postavljanja oglasa, ili da bi nervirao narod,
Molimo te da se ukloniš sa ovih stranica jer je ovo ipak relativno ozbiljan forum.

Па ваљда то јесте Radeon x1300 а само то потписује Асус па ми личи да је инфо ОК. То што игрица јавља може да значи да графичка није довољна тј да немаш минимално потребну картицу. Дешава се на свим играма или само неким?

Ja sam pre neki dan koristio x1600 silom prilika, sljaka aero samo tako :)

Windows je sam prepoznao drajvere. Kod tebe je nesto drugo problem, mozda directx? U svakom slucaju, sa tom grafikom se neces naigrati.

Daj tacnu poruku koju ti izbaci igrica?

Nazad
Vrh Dno