Šta je novo?

Draiver failure

• Začetnik teme Začetnik teme CarnX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

CarnX

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2005
Poena
845
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x & Arctic Freezer 34
Matična ploča
Asus ROG Strix b350-f gaming
RAM
2x8gb GSkill F4-3200C16-8GVK, 2x8gb Patriot 3600 C17
GPU
Asus ROG Strix-GTX1070 Gaming
Storage
A-Data XPG GAMMIX S11 Pro 1TB, WDC WD6400AAKS, ST4000VN006
PSU
Antec HCG 750 GOLD 750W
Kućište
Thermaltake Kandalf LCS
Monitor
Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3, Razer DeathAdder V2 Pro
Mobilni telefon
S23
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kada klokujem grafichku deshava mi se da prsne draiver, tj. dobijem poruku Draiver Failure ili tako neshto... Da li je to problem do draivera ili do previsokih klokova mada su to klokovi na kojima bi trebalo da radi ova grafichka... Driveri su 169.25, grafichka iz potpisa...

pishe se - driver.

pishe se - driver.

Lapsusi se deshavaju a ti umesto shto pushtash kritike ret.... bolje napishi neko reshenje... Nisi rektor na sajtu...
U josh nekim temama si imao veoma glupe i uvredljive postove (ali to ne treba ja da regulishem), tako da bi ti bilo bolje da malo iskulirash... A i nemoj da punish broj postova na ovaj nachin... Bezveze je i iritirajuce...

Izvinjavam se moderatorima zbog explicitnog govora...

Poslednja izmena:
Zašto ne probaš neke whql drivere ili bete ali ih skini sa Nvidia stranice. Te koje ti imaš tamo nema.

hmmm... Probacu... Mada mislim da sam ove bash sa njihovog sajta skinuo...

Da napomenem da mi kartica normalno radi na default 450/500 klokovima kao i na 520/600... Dok na vecim freq se javlja driver error...

EDIT: Proverio sam za drivere... Ovo su za vistu 64 i to su poslednji koje imaju na sajtu...

Poslednja izmena:
Lapsusi se deshavaju a ti umesto shto pushtash kritike ret.... bolje napishi neko reshenje... Nisi rektor na sajtu...
U josh nekim temama si imao veoma glupe i uvredljive postove (ali to ne treba ja da regulishem), tako da bi ti bilo bolje da malo iskulirash... A i nemoj da punish broj postova na ovaj nachin... Bezveze je i iritirajuce...

Izvinjavam se moderatorima zbog explicitnog govora...

eto. ja sam bio dobronameran, jer je smeshno i apsurdno da neko ko radi OC, i bakce se sa kompjuterima ne zna da se rech "driver" tako pishe, pa sam hteo da te shto pre ispravim. ja eto, dnevno na svom monitoru vidim tu rech ispisanu bar 5 puta dnevno, i smatram da je moj komentar bio dobronameran, pre nego uvredljiv, a sobzirom da ima 3 rechi, probaj ponovo da ga prochitash.

a ti slobodno furaj sindrom "zle zene" i ljuti se, nedo bog da te neko nekad ispravi, usmeri ili pomogne!

eto. ja sam bio dobronameran, jer je smeshno i apsurdno da neko ko radi OC, i bakce se sa kompjuterima ne zna da se rech "driver" tako pishe, pa sam hteo da te shto pre ispravim. ja eto, dnevno na svom monitoru vidim tu rech ispisanu bar 5 puta dnevno, i smatram da je moj komentar bio dobronameran, pre nego uvredljiv, a sobzirom da ima 3 rechi, probaj ponovo da ga prochitash.

a ti slobodno furaj sindrom "zle zene" i ljuti se, nedo bog da te neko nekad ispravi, usmeri ili pomogne!

A ti si mu pomogao :d.

@C4in
Mislim da si previse overklokovao graficku 😉.

Kada klokujem grafichku deshava mi se da prsne draiver, tj. dobijem poruku Draiver Failure ili tako neshto... Da li je to problem do draivera ili do previsokih klokova mada su to klokovi na kojima bi trebalo da radi ova grafichka... Driveri su 169.25, grafichka iz potpisa...

Pazi samo da to nije znak skorog otkazivanja graficke kartice.

No comment... :wall::wall::wall:

Ko se bakce sa kompjuterima i OC-om trebalo bi da zna po kom principu funkcionishu recimo mosfetovi i diode npr, ili karakteristike Si, a 90% ljudi to ne zna... Pa to opet nema veze sa njihovim korishcenjem kompa... Ja Engleski odlichno znam a ovo gore je bila greshka u kucanju, ali to je nebitno... Poenta je da u mnogim thread-ovim postujesh odgovore koji nemaju veze sa temom... Ali dobro... Ovo je ipak slobodna zemlja... Eto toliko...

Hmm... Grafichka na izdisaju... :trust: Moguce... Mada ona savrsheno radi na neshto nizim klokovima kao shto sam postovao gore...

Definitivno je zbog previsokih klokova...

Tema se moze zatvoriti...

Baš sam juče čitao jako puno o ovome - nažalost, ista stvar se dešava prilično velikom broju korisnika, i vrlo često znači da kartica otkazuje. Sreća ako je u tvom slučaju samo overclock 🙂

Nazad
Vrh Dno