Šta je novo?

Dragonshard

White_Dragon

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2004
Poena
319
Izvinjavam se ako je vec bio neki thread (nisam ga nasao a cudno mi je sto se ne pise o igri)
Da li je neko probao?Utisci?
Koliko sam nacuo igra bi trebalo da obecava.

Bas taj fazon, puno obecava a malo daje.
Deinstalacija je bila prilicno brza...

Ja sam probao samo demo svojevremeno i nije mi se dopao.

Upravo sam zavrsio kampanju i imam sta da kazem.
Igra je u najboljem slucaju osrednja, postoje 3 zaracene frakcije: Order of the Flame(ljudi) Lizardfolk i Dark Elves ( pod drugim imenom), po razvijanju donekle podseca na BFME zbog praznih mesta u gradu na kojima se postavljaju zgrade, ali zato resursi :wall:
Postoje 3 resursa u igri : XP koji se dobija mekljanjem sa drugim igracima i neutralcima i koristi se za upgrade jedinica, shards(kristal) dobija se skupljanjm po mapi (zanimljivo je sto ga ni na jednom mestu nema puno, tako da svakih ..... pada sa neba :D ).Shards se isto kao i gold koristi za proizvodnju zgrada i jedinica.Zlato je posebna prica, na povrsini ga nema, svaki put kad vam zatreba morate da sidjete u undervold i da ga uzmete od neutralaca koji ga cuvaju :eyebrows:
Grafika u igri je sasvim zadovoljavajuca ako se izuzme preterana sarolikost jedinica, a pogotovu menija i loadera misija.
Dragonshard je dosta brz RTS, zgrade i jedinice se grade veoma brzo.
Svaka napravljena jedinica je automatski kapetan. To znaci da sa sobom moze da ima do 5 vojnika.Broj vojnika zavisi od lvl-a jedinice koji se podize izgradnjom jos zgrada za proizvodnju iste :trust: Pravljenje vojnika je besplatno i automatsko ukoliko je jedinica pored grada/outposta.Kampanja(koju sam ja igrao)sastoji se od 7 misija koje mogu da se oduze.U nameri da se obogati misija stavljen je poveci broj side q-ova koji uglavnom zamaraju. U samoj kampanji medju sekvence su lose i svaki side quest tera igraca da cita dodatne textove koji samo zamaraju.
--Vrlo iritirajuce : Zamke koje su postavljene u podzemlju i koje su ne realno jake i ubijaju bez problema heroje kao i high lvl jedinice. Zamke mogu otkriti i disableovati samo rogue like jedinice i rogue like heroji ( uopste se ne namecu ;) )
Bljutava prica samo dodatno pogorsava utisak koji igra ostavlja.

Da sam znao da je igra ovako losa ne bih je ni uzimao.
Back to Warhammer 40k WA :)

Ne znam, nisam igrao igru, cuci mi na hardu, ali kada sam je ucitao prvi put, odusevio sam se kako izgleda.

Upravo sam nabavio igru i nece da se instalira!!! Koju god particiju da odaberem pri instalaciji igra javi da nema dovoljno prostora (a ima !). Pise free diska space %.2 ili tako nesto!
Jel moguće da brljavi sa SATA hardovima (u RAIDu... ) Jel ima to neke veze?? HELP!

igra izgleda interesantna,a i grafika je prilicno dobra
igrivost je sasvim solidna,mada ja bas ne volim ovakve igre....
u svakom slucaju, ko voli Dungeons&Dragons, ovo je igra za njega...

Vrh Dno