Šta je novo?

Dragon Ball Xenoverse 2

Imaju finu priliku da unaprede combat sistem - ako to urade igracu, ako ne ima ko ce :d Zato mi se ni kec nije dopao. I mnoge druge stvari naravno ali uglavnom combat.

All of my yes!
[YOUTUBE]qAO_g6RxI3E[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]HatYaqEceOU[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]zV9_PTI4tqg[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]OXXxfhv4kmY[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]IsSItuhDzyg[/YOUTUBE]

Ima nekih poboljsanja naizgled i rano je da se govori ali ipak to nije to - jos uvek je ki charging jedan slot iako je pitanje SS kao donekle reseno treba sacekati jos informacija.. I dalje 3 minuta mec, makar u demo-u? Combat sistem je ugl izgleda ostao isti, mada ce to trebati da se proba cini mi se.. Kako god - nisam bas impresioniran...

Nisam igrao Xenoverse 1 (ostao sam na Budokai 3/Infinite World) ali mi se cini zabavno i sa nekoliko bitnih unapredjenja u odnosu na XV1 koliko vidim po utiscima drugih. Definitivno cu igrati.
Zaboravio sam da okacim i ovaj klip gde lista izmene na osnovu trailera
https://youtu.be/kPgjM89Eq6M?t=37

Probaj obavezno Xenoverse 1, kratko sam ga igrao ali mi je bilo paljevina kao Mortal Kombat 3 pre 20 godina. :D

Lik ima jos par klipova na kanalu

[YOUTUBE]Q2g1dmuskjs[/YOUTUBE]

Igra je izasla.
Imam problem sa Training mode-om. Kontrole se zeznu ako ukljucim Player 2 da igra sa drugim kontrolerom. U Local Player vs Player je sve OK, pa me jos vise cudi...

Probao. Dosta vise mi se dopada nego kec, cini se fluidnijom a i mehanika borbe se cini mnooogo ispeglanijom, cak i postoje neki komboi, istina nesto poput button masher-a ali ipak mnogo bolje nego pre.

Vrh Dno