Jel ga ima kod nas ili si narucio sa Alija?Kacenje na CD Slot mi se cini najbolje rjesenje (cvrsta dugorocna veza, ne smeta da bitno nesto pokriva barem kod mene, na zasticenom mjestu od Sunca). Bas sam narucio danas jedan takav nosac da probam, Baseus, gravitacioni.
Ali...Jel ga ima kod nas ili si narucio sa Alija?
Tacnije eBay:Daj link, ja imam njihov koji u ventilaciju. Ovo mi deluje zanimljivo.
Moze se slusati CD, ne smeta. Mada mislim da slabo ko koristi CD danas, ja nikako. Ili Radio ili USB ili Bluetooth telefon.Ovaj ide tamo gde ulazi CD u radio?.....kako onda slusas neki CD?![]()
Ja imam sličan Baseus nosač (isti dizajn al je skroz plastika). Mana mu je što kolko god mu zategnem onaj navoj telefon se nakrivi jedno 30 stepeni. To se desi vrlo brzo posle kretanja tako da sam odustao od dotezanja. Ipak i pored toga već duže vreme koristim samo njega. Jes da nije u savršenom položaju al može da se koristi. Iako se nakrivi ostaje u tom položaju, ne "bacaka" se u toku vožnje i ni jednom nije ispao, a pritom se lako vadi i vraća telefon.![]()
Baseus Metal Gravity Car Phone Holder 360° CD Slot Mount Clip for iPhone Samsung | eBay
Features Gravity Auto Lock. Rotate Free, 360 ° universal rotation. For CD port, Upgrade Process, aviation alloy, stable clamping. Material: Aluminum Alloy + ABS. Triangle fixed lock, without fear of turbulence.www.ebay.com
Neko sluša cd-ove danas?🤣Ovaj ide tamo gde ulazi CD u radio?.....kako onda slusas neki CD?![]()
Pa ako uzmemo u obzir da je prosecna starost automobila u Srbiji skoro 20 god (tako bar kaze statistika,druga je stvar sto se po Bg-u voze uglavnom leteci BMWovi i Audiji iz 2090 godine),rekao bih da se itekako slusa..Neko sluša cd-ove danas?🤣
Kakve veze ima starost automobila kad imaš bt adaptere za smešnu cifru, a svi imaju telefone? Tako da ti ne stoji ta konstatacija.Pa ako uzmemo u obzir da je prosecna starost automobila u Srbiji skoro 20 god (tako bar kaze statistika,druga je stvar sto se po Bg-u voze uglavnom leteci BMWovi i Audiji iz 2090 godine),rekao bih da se itekako slusa..
Ali vecina autoradija u automobilima do 2010 nije imala mp3 podrsku...
Kakve veze ima starost automobila kad imaš bt adaptere za smešnu cifru, a svi imaju telefone? Tako da ti ne stoji ta konstatacija.