Šta je novo?

DQ6 i E6300

AlBundy

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2006
Poena
309
nasao sam polovne plocu GIGABYTE DQ6 i E6300 inace obe su komponente nedelju dana stare i prodaju se u kompletu za 250eura.naravno imaju garanciju.inace nisam ljubitelj polovnog i nikad ga ne kupujem ali ovo me je zagolicalo.da li je to pametno uzimati,inace prodaje jer mu hitno trebaju pare.da li je moguce da nesto ne valja ili sa plocom ili procesorom pa da zato hoce da se otarasili ili postoji neki problem sa komponentama?znaci da li se upustati u takve kupovine,jer za te pare stvarno je bescenje i zbog toga mi je sumljivo.ikako da najbrze testiram i proverim ispravnost ploce i procesora?

Sto imam neki utisak da se prica ponavlja :d (nekom misterijom je već nestalo par postova)

Poslednja izmena:
orthos prime ... nek radi bar 1 h
ako sve prodje stabilno, mozes da pazaris

^^ To nije merilo stabilnosti.
Po ortosu moj proc na 450*8 je vise sati stabilan, jednom prilikom sam pustio 3dm '05 i ortos u isto vreme i znas sta nije bio stabilan, vec u 10 sekundi ortos prijavljuje gresku...

e pa sad 'oces i orthos i 3d mark u isto vreme na 450 fsb :p, koliko znam orthos po defaultu uposli oba jezgra, mada moze da se podesi...ti si mu na tu muku bacio jos i 3D mark...hehe...ma ja sam mu rekao sta je najbolji a mozda i najbrzi nacin da ispita stabilnost makar na default-u...ne mora da oc nek proba orthos na fsb 266...

Napisaću Vam za par dana da li se isplatila kupovina :d

nasao sam polovne plocu GIGABYTE DQ6 i E6300 inace obe su komponente nedelju dana stare i prodaju se u kompletu za 250eura.naravno imaju garanciju.inace nisam ljubitelj polovnog i nikad ga ne kupujem ali ovo me je zagolicalo.da li je to pametno uzimati,inace prodaje jer mu hitno trebaju pare.da li je moguce da nesto ne valja ili sa plocom ili procesorom pa da zato hoce da se otarasili ili postoji neki problem sa komponentama?znaci da li se upustati u takve kupovine,jer za te pare stvarno je bescenje i zbog toga mi je sumljivo.ikako da najbrze testiram i proverim ispravnost ploce i procesora?
Cena je vishe nego povoljna.Plocha je veoma kvalitetno uradjena pa sumnjam da joj neshto 'fali tj.teshko ju je unishtiti.Cpu takodje.Uzimaj to.

Nego sta :) 450fsb i quad mucenje od par sati :D
Za c2d proce nije dovoljan samo orthos, mora jos nesto da se pusti u pozadini recimo spi 32m.

Da kombinacija je odlicna, mislim da je ta ploca viskog kvaliteta!

Poslednja izmena:
kad vec blebecemo od 965 chipsetu....malo sam off pa ako neko zna....
dali se pojavila kod nas dq6 plocha za c2 revizijom chipseta?

PA nadam se da je i DQ6 C2 revizija dostupna,jer ako se nevaram ova moja je C2 revizija jedino sto je DS4

Prilozi

• cpu z.JPG
    cpu z.JPG
    32.3 KB · Pregleda: 108
Dark, druže, strpi se još malo pa pazari 680i dq6; koliko vidim biće zlo od ploče! :wave:

ma uzmi, naravno uz neku radnu garanciju od makar 2,3 dana, jer na test na brzinu ne mora da pokaze problem

Dark, druže, strpi se još malo pa pazari 680i dq6; koliko vidim biće zlo od ploče! :wave:

kad je u pitanju NV Ch.set,ne mirishem ga bash....a tek kad vidim 2 ili 3 sli slota dobijam ospice...lepo ce mi biti ako nadjem c2 i dq6..a ovu moju utopim...sve drugo mi se ne svidja..duga pricha....
Ps.izasao novi BIOS za dq6 plochu koji podrzava 1333mhz....

Poslednja izmena:
Vrh Dno