Šta je novo?

download svih slika sa websajta,kako?

pcpartpicker

Cenjen
Učlanjen(a)
05.04.2019
Poena
125
Pozz ljudi.
Htio bih skinuti sve fotke sa određenog websajta u punom .jpg formatu znači ne thumbnails nego baš slike.
Jednom mi je pošlo za rukom sa jednom aplikacijom ali iz nekog razloga drugi put ne.
Mogu postaviti sajt ako nekoga zanima da mi pomogne, hvala.

Probaj Firefox addonse npr Download All Images

Ako hoćeš sa celog sajta probaj httrack, ovde imaš kraće uputstvo da te navede http://httrack.kauler.com/help/Mirror_only_images

Ako se dobro sećam, ukoliko su u pitanju slike linkovanje sa ekstremnih domena - neće biti preuzete. Ali možeš svakako da probaš i vidiš šta ćeš da dobiješ.

Ja bih probao web scraper da izvučem sve linkove sa sajta koji sadrže .jpg pa bih onda te linkov eubacio u neki download manager tipa IDM.
Daj sajt, možda mogu na brzinu da izvučem sve llinkove

Ako hoćeš sa celog sajta probaj httrack, ovde imaš kraće uputstvo da te navede http://httrack.kauler.com/help/Mirror_only_images

Ako se dobro sećam, ukoliko su u pitanju slike linkovanje sa ekstremnih domena - neće biti preuzete. Ali možeš svakako da probaš i vidiš šta ćeš da dobiješ.
Prvi put sam odradio sa tim programom i sve mi je lepo skinuo ali drugi put neće izbacuje odmah neko upozorenje i nema šanse...Hoces screenshot?

Prvi put sam odradio sa tim programom i sve mi je lepo skinuo ali drugi put neće izbacuje odmah neko upozorenje i nema šanse...Hoces screenshot?
Možeš da pošalješ screen sa upozorenjem. Da nisi stavio da snima u isti folder, pa zato pravi problem?

Prilozi

• Screen Shot 06-23-23 at 03.48 PM.PNG
    Screen Shot 06-23-23 at 03.48 PM.PNG
    10.3 KB · Pregleda: 27
  • Screen Shot 06-23-23 at 03.47 PM 001.PNG
    Screen Shot 06-23-23 at 03.47 PM 001.PNG
    13.5 KB · Pregleda: 25
  • Screen Shot 06-23-23 at 03.47 PM.PNG
    Screen Shot 06-23-23 at 03.47 PM.PNG
    12 KB · Pregleda: 27
Pošalji URL sajta, pa mogu da probam kada budem za računarom. Koliko vidim tebi je greška što pokušava da nastavi na ono šta si pre započeo. Probaj da obrišeš to ili zadaš novo ime kada zadaš skidanje.

Blokirali su ti pistup zbog prevelikog broja upita (zastita od dos-a).
Pokusaj sa druge ip adrese ili napravi pauzu od par sati izmedju pokusaja.

Nazad
Vrh Dno