Šta je novo?

Download reklama

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Da li je neko od vas do sada skidao reklame sa neta? Interesuje me da li postoje takve lokacije na netu? Hteo pi da skinem genijalnu reklamu za Pepsi u kojoj borci sa dalekog istoka "krste"[mrzi me da smisljam drugo objasnjenje] tako sto udaraju glavom u konzervu - ako je neko uopste gledao tu reklamu...

Daj mail...

Daj mail, pa da ti saljem.

Amon_Ra je napisao(la):
Da li je neko od vas do sada skidao reklame sa neta? Interesuje me da li postoje takve lokacije na netu? Hteo pi da skinem genijalnu reklamu za Pepsi u kojoj borci sa dalekog istoka "krste"[mrzi me da smisljam drugo objasnjenje] tako sto udaraju glavom u konzervu - ako je neko uopste gledao tu reklamu...
vidim bio si na reklamozdreima - kako to da me nisi primetio?? :)
ja jurim onu reklamu za mtv erotiku :) fantasticna je...

probaj na http://www.funnyplace.org/ imaju oko 900 reklama

Re: Re: Download reklama

D-KEE je napisao(la):

Nisu "oni" nego ja sam odrzavam tu stranicu. Bio bih jajo zahvalan ako netko ima pri ruci koju interesantnu YU reklamu ili koju adresu gdje mogu naci takve reklame ?

BTW. Koja te to MTV reklama interesira, ona sa dvojicom zatvornika ?

Andrej
[email protected]

Re: Re: Download reklama

D-KEE je napisao(la):

Nazalost nisam bio na reklamozderima - sve sam pare puko za tekmu Zvezda - Lazio :) , e bre kako tebe celavca da ne vidim, i da ti se ne javim, a?! :D

Hvala za link dkeeee

Re: Re: Re: Download reklama

Kenny je napisao(la):

Andrej
[email protected]

misli na 2 reklame, za MTV Erotica ili tako nesto..
Ono: tipovi zena i muskaraca u krevetu i tipovi 'uzdisanja' koji ih karakterisu :)
Al' sam se izrazio... :D

Re: Re: Re: Re: Download reklama

iNCUBUs je napisao(la):
misli na 2 reklame, za MTV Erotica ili tako nesto..
Ono: tipovi zena i muskaraca u krevetu i tipovi 'uzdisanja' koji ih karakterisu :)
Al' sam se izrazio... :D

Ne, tu nemam.

--
900 Video Clips OnLine
www.funnyplace.org

Re: Re: Re: Download reklama

Kenny je napisao(la):
Nisu "oni" nego ja sam odrzavam tu stranicu. Bio bih jajo zahvalan ako netko ima pri ruci koju interesantnu YU reklamu ili koju adresu gdje mogu naci takve reklame ?

Andrej
[email protected]
super ti je sajt!!! sto se tice reklama sa ovdasnjih prostora - retko koja je dobra (osim reklama za grand kafu - stvarno ih ljudi rade odlicno) - e sad ovde je problem sto malo ljudi ima tv-in karticu i moze to da snimi... ja na primer imam ali mi je tv sa scart prikljuckom u drugoj sobi...

iNCUBUs - jeste to je ta reklama - kada se opisuje zena/muskarac po osnovu uzdaha dok "tamo nesto rade u krevetu" :) (znaci crna pozadina, bela slova i cuje se samo ton - efikasno i jednostavno)

Vrh Dno