Šta je novo?

Download accelerator 5.3 problem

• Začetnik teme Začetnik teme V.I.D
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

V.I.D

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
609
Do skora sam imao verziju 5.0 ali sa update-om mi se desava cudna stvar! naime, veza mi varira izmedju 31200 i 33600 (krdza od centrale sta mogu 😀 ) i prilikom downloadovanja sa verzijom 5.0 download je picio i preko 3kb/s i sajtove je otvarao normalno. Problem je u tome sto sa verzijom 5.3 trenutno skidam drajvere za graficku i download je odvratnih 1.2 kb/s a sajtove maltene nece da otvori, a i ako se nakani otvara ih po 2-3 min. Da sumiram: ne isplati se da surfujem dok nesto download-ujem!!!!
Pa ako neko zna u cemu je stvar (verovatno do verzije) neka pomaze!
Vidim ja da mi ne gine 5.0
Pozdrav!

Ne verujem da je do verzije.Uostalom vrati 5.0 pa vidi!

I meni je nesto losije radila 5.3 verzija, pa sam se vratio na proverenu 5.0

uostalom

koje su prednosti verzije 5.3

Prednosti jednostavno nema. Najsmesnija je ona opcija za skinove, kojih na netu nema nigde. Wtf?

elem, ako sumnjas na DAP da pravi problem, pusti fajl neka se skida iz IE-a pa uporedi brzine

Ja koristim 5.0.0.0, jer 5.3 nije hteo da se spusti u systray kako treba. Dobar je DAP samo je mnooogo ružan.

moze i dap 5.3 da se spusti u tray kao 5.0, postoji button samo se ne vidi, dakle kliknes tamo "gde bi trebao da bude" i voila, ode u tray

Miroslav je napisao(la):
moze i dap 5.3 da se spusti u tray kao 5.0, postoji button samo se ne vidi, dakle kliknes tamo "gde bi trebao da bude" i voila, ode u tray

Mislim da je bila neka fora da neće da se podigne iz Tray-a kada ga minimizujem...Ne sećam se stvarno, odmah sam vratio 5.0.0.0, jer me mrzelo da se zezam oko tih stvari...

Zasto DAP???

Kad postoji FlashGet 1.3???

Zasto ne probate da upotrebite AdAware pa da vidite koliko spywerova imate na racunaru posle instalacije DAP-a???

cheers

Ja sam probao i FlashGet i uopšte mi ne odgovara i nezgodan mi je - navikao sam na DAP. A, ti Amerikanci neka samo špijuniraju, baš me briga...

delimir je napisao(la):
Ja sam probao i FlashGet i uopšte mi ne odgovara i nezgodan mi je - navikao sam na DAP. A, ti Amerikanci neka samo špijuniraju, baš me briga...

Nije stvar sto te neko spijunira (na kraju krajeva) ali sto da ti trose resurse konekcije kad ne mora?

cheers

Kokos je napisao(la):
Ja kako sam nasao crack za 5.3 verziju razbija kako radi

Dali bi drugarski podelio crack sa nama ili ga cuvas samo za sebe 😛

Ajde ako je veliki ostavi nam link , pa da ga sami svlacimo...

Batica je napisao(la):
Nije stvar sto te neko spijunira (na kraju krajeva) ali sto da ti trose resurse konekcije kad ne mora?

cheers

Ma znam, ali ako ne možeš da se odupreš - prepusti se! 😀

Nazad
Vrh Dno