Šta je novo?

Downgrade IOS 7 na neku od prethodnih verzija

probotzor

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2012
Poena
315
Posto vidim da ne postoji neki podforum za ios, nisam znao gde bas da napisem temu.

Imam iphone 4 koji ima ios 7.1.2 i zeleo bih da ga downgrade na verziju 5 ili 6.

Da li je to moguce? Znam da na google postoje neki tutorijali, ali ne znam koliko su istiniti.

odgledao sam ja sve te klipove
napisao sam da znam da na google postoje tutorijali

mene interesuje, da li je neko ovde probao to I dali stvarno radi

ne bih da pocnem I oprostim se od telefona

Moze, ali... uvek ima ono ali...jel tel bio JB dok je bio na IOS6?

ne znam, kupio sam ga polovnog sa ios 7
znam da sad jeste

IOS možeš da downgrade-uješ samo u dva slučaja:
A.) Apple dozvoljava upgrade i radi potpisivanje instalacije te starije verzije operativnog sistema.
B.) Telefon ti je već bio jailbreakovan i sačuvani su SHSH Blobs na Cydia serverima.

U svakom drugom slučaju ne postoji opcija za downgrade.

Napisao ti je kolega, ako imas SHSH Blobs mozes...opcija 1. trenutno nije moguca...na opciju 2 sam ciljao kada sam te pitao jel JB...

nemam :/
ovaj video sto si mi okacio kaze da ne mora da se ima
znaci da je scam video?

Koliko ja znam samo ove dve opcije postoje...s'tim sto je opcija 1 moguca samo par dana prilikom prelaska na noviju verziju IOS-a pa ti daju fore da ako se predomislis, da mozes da se vratis na prethodnu...cim Apple prestane da potpisuje stariju verziju nema vise vracanja...

Ako je JB i ima Cydiju neka proveri shsh ključeve. Ukoliko postoje potpisi, onda je moguć downgrade na najnižu verziju za koju postoji potpis.

odgledao sam ja sve te klipove
napisao sam da znam da na google postoje tutorijali

mene interesuje, da li je neko ovde probao to I dali stvarno radi

ne bih da pocnem I oprostim se od telefona

Uvek postoji sansa da se nesto zezne, to vazi za bilo koji sistem na telefonima, ali obicno sve bude ok ako se do detalja isprati uputstvo....Ako je za utehu, bar nije Iphone 6 :D Ali u svakom slucaju ono sto nije neophodno da diras, nemoj :) A i ako odradis downgrade, mozda se bude sam ponovo azurirao na ios 7, pa ti je onda dzabe sav trud ;)

ne može SAM da se ažurira na bilo koji iOS..............................

boze kakva logika foruma, da se ne nalazi u podforumu za mobilne uredjaje -.-

hvala na linku i hvala svima na odgovorima

Tako su svojevremeno tražili.

Nazad
Vrh Dno