Šta je novo?

down clock

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
imam problema sa jednom grafickom karticom 8500gt , puknu joj artifekti u igrici , nije nikad clockovana i od pocetka kupovine je takva, *****i mi nisu htjeli priznati garanciju , ali nema veze pomirio sam se sa tim ,

ali sad hocu probati spustiti malo frekvencije gpu i mem , radio sam to davno pa sam malo zaboravio , koji programom to da uradim , znaci ne u postavkama u windowsu vec da izmjenim default frekvencije na kartici

trebaju ti nibitor i nVflash. sa nibitorom izmenish vrednosti u biosu, a sa nVFlashom ubacish taj izmenjenji bios u karticu.

Poslednja izmena:
imam problema sa jednom grafickom karticom 8500gt , puknu joj artifekti u igrici , nije nikad clockovana i od pocetka kupovine je takva, *****i mi nisu htjeli priznati garanciju , ali nema veze pomirio sam se sa tim ,

ali sad hocu probati spustiti malo frekvencije gpu i mem , radio sam to davno pa sam malo zaboravio , koji programom to da uradim , znaci ne u postavkama u windowsu vec da izmjenim default frekvencije na kartici

Zašto bi se bilo ko pomirio sa tim?! Insistiraj na reklamaciji, pa ako se ovi i dalje otimaju pripreti tržišnom inspekcijom, a ako treba i prijavi ih istoj. Platio si za ispravnu komponentu, a dobio faličnu, nema šta da ih žališ. Sve ovo ako ti garancija još važi, naravno.

Nazad
Vrh Dno