- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 1,020
Citajuci max-ov review GF4Ti kartica naisao sam na podatke o tome kako je u GF4 ubacen hardverski DVD decoding, kao i definitivno odlican 2d. Zanima me sta mislite da li to nvidija ima nameru da potpuno izbaci Ati sa Retail trzista ? (sa oem-a nema sansi jer Ati tu ima previse jake ugovore sa dobavljacima, ali...) Naime ako Nvidija krene ovako pa izbacuje 2-3 generacije godisnje tesko da ce Ati to moci da isprati. A jos ako na svojim karticama ponudi ono sto se do sada smatralo ikljucivim adutom Atija tj. beskompromisni kvalitet slike i svega vezanog za 2d (kome, za razliku od Matroxa, to nije bio i jedini adut
) meni se cini da ce, uz naravski vec poslovicno agresivnu reklamnu kampanju, Ati biti suzbijen sa dobrog dela trzista na koji se vratio otkad je poceo da pravi Radeon karte i otkada je postao jedina prava alternativa (svidjalo se to nekome ili ne) Nvidija karticama.
Ovako ispada da je, nakon implementacija silnih "provided by Ati" mogucnosti u GF4-ke jedina preostala prednost Atija to sto ima svoj autenticni program za gledanje filmova
sto slozicete se i nije neka velika prednost 
Sta vi mislite ?
Mislite o tome !
I okacite post o tome
Ovako ispada da je, nakon implementacija silnih "provided by Ati" mogucnosti u GF4-ke jedina preostala prednost Atija to sto ima svoj autenticni program za gledanje filmova
Sta vi mislite ?
Mislite o tome !
I okacite post o tome