Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li donosi puno poboljšanja ako stavim do svoje već TNT3 v3800 (32MB) kartice još jednu takvu?
Znam da ono se povežu onim pinovima i rade kao jedna.
A koliko je to efektivno?
Huh? TNT3? Odakle ti 2 AGP slota? I da su obe kartice PCI, ne možeš ih tako povezati i nikakve vajde nemaš, osim gledanja slike na dva monitora. Jedino su Voodoo 2 kartice mogle da se povežu u tzv. SLI mod, pa da dobiješ dvostruko ubrzanje.
A i ne vidim zašto bi to radio kad već za 50-ak € možeš uzeti neku jeftiniju GF4MX karticu.
Ma omakla mi se ta 3-ca. Naravno da je TNT2.
Ja kada sam kupovao ovu karticu rekao mi je prodavač da oni pinovi služe za povezivanje dviju istih.
Ne znam da li je potreban jš jedan slot što bi bilo logično, ali ipak ludi ASUS svašta izmisli.
U glavnom dobit ću jednu za 15€, pa ću isprobati. Ako ništa bar imam graf. viška!
Ali sa TNT2 nije ...Taj tvoj prodavac nema pojma, to je feature konektor i sluzi sa povezivanje video dodataka koji su koristili stari standard, a nisu imali prenos podataka preko magistrale...
Ali sa TNT2 nije ...Taj tvoj prodavac nema pojma, to je feature konektor i sluzi sa povezivanje video dodataka koji su koristili stari standard, a nisu imali prenos podataka preko magistrale...