Šta je novo?

Dota 2 [Pocetnik]

stale96

Poštovan
Učlanjen(a)
15.07.2014
Poena
69
Pozdrav svima, instalirao sam juce dotu 2 i poceo sam da je igram, idem na ono Training i tamo ensto radim a ni sam ne kapiram sta. Nikada ranije se nisam susreo sa Dotom ili kojom slicnom igricom, ali svidja mi se i hocu da pocnem da igram to.
Pa imam par pitanja..
Koji heroj je najjaci?
Kako da igram online gde svi igraju?
Kako da bacam magije?
I dodajte vi jos nesto sto mislite da je korisno.

Relativno sam nov u doti i imam jednu nejasnoću. Već 3-4 puta dobijam low priority match ban i mogu da igram samo single draft dok ne dobijem 3 meča. Uopšte nisam koristio chat u igri i nijednu partiju nisam napustio pre kraja. Zbog čega se ovo dešava?

What types of behaviors can result in a Low Priority penalty?​

• Abandoning a matchmaking game that is not marked as 'safe to leave'.
  • Being in a Ranked party when one of the party members is assigned an abandon.
  • Being reported by other users for negative in-game behavior.
  • Abusing hero abilities or the in-game courier.
  • Extended AFK behavior or otherwise not participating in a game that you have joined.
  • Joining a group with another individual that is in the low priority matchmaking queue will cause the entire group to be placed in the low priority queue until the group is disbanded or the low priority individual leaves.
Baci pogled na trecu stavku, mozda te prijavljuju zbog XYZ razloga.

Relativno sam nov u doti i imam jednu nejasnoću. Već 3-4 puta dobijam low priority match ban i mogu da igram samo single draft dok ne dobijem 3 meča. Uopšte nisam koristio chat u igri i nijednu partiju nisam napustio pre kraja. Zbog čega se ovo dešava?
Mozda si bio AFK, ne smes da zijas bzvz u bazi duze od ne znam tacno koliko

Vrh Dno