ele
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.12.2012
- Poena
- 170
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i9 9900K FUMA 2
- Matična ploča
- GIGABYTE Z390 AOURUS PRO
- RAM
- 32GB 3600MHz
- GPU
- RTX 3080
- Storage
- 2TB
- PSU
- 750W
- Kućište
- SHINOBY
- Monitor
- ALIENWARE AW2521H 360hz
- Miš & tastatura
- Mionix Avior 7000
- Ostale periferije
- Razer ostalo
- Mobilni telefon
- S21 ultra
- Pristup internetu
- Optički internet
Preci cu odma na problem, koristim mozzilu, masina iz potpisa, sve update do poslednjeg dana, ono sto je pocelo zadnjih nedelju dana da mi se dogadja, je da naprimer otvorim youtube i kliknem na neki link i jednom u 3 puta me redirektuje na neku reklamu pri cemu ne otvori drugi tab vec se desava u istom, skloni mi youtube a redirektuje me preko 5,6 sajtova do neke glupe stranice, imam ad blokere i sve te *******cije, sto je jos gore to mi se desava i na drugim stranicama poput instagrama, nekih torrent stranica itd... Ono sto sam proverio i uradio do sad je da sam pogledao da li mi je neki plugin instaliran, da li je neki search bar povukao, da li se neka instalacija cudna provukla, adobe update, mozzila update, win update i sve je na svom mestu sem 2 stvari koje sam primetio i promenio a to su da je na desni klik na ikonicu mozzile pa u propertis boxu pored targeta stajala i neka adresa, to sam obrisao i u opcijama mozzile/advanced/connection settings stajalo mi je automatic proxy configuration URL pa ova adresa "http://web-fast-access.com/wpad.dat?5b8b7c27bd3e40ba7ad03cef380e126c34460762". Stavio sam use sistem proxy setting, jel to ok?
Jel ima neko predlog sta bih jos mogao da pogledam?
Jel ima neko predlog sta bih jos mogao da pogledam?