Šta je novo?

dosadni dugmici u taskbaru

djuk

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2002
Poena
630
Da li mogu nekom trikom da nateram program (DFX 7) da se ne spusta u taskbar pri minimizovanju vec ili da ga nema ili da bude bar u tray (to u WinAmpu moze da se podesi)? uopste kako ukloniti prisustvo nekog programa iz taskbara a da on idalje radi i da se pri tom ne minimizuje?

Evo ti ovaj program pa sa njim konfigurisi gde ce sta da se minimizuje.

Prilozi

• PowerMenu_1_5_1.zip
    49.2 KB · Pregleda: 28
simpatican programcic, ali nezgoda je sto prvo mora on da se startuje pa zatim mora za svaki program pojedinacno da se dodeljuju zeljene vrednosti i tako svaki put. Usput, na neke programe uopste i ne deluje (Opera,Outlook Express) a ne neke tek delimicno (Winamp).Ja bih voleo da nekako odredim da mi se prozori ne pojavljuju u taskbaru, a vec ako mora da cuce u tray i da se to pravilo pamti.
Ovo mi je palo na pamet jer se nova verzija DFX 7 plug-ina za Winamp ne ponasa kao ranije, vec ima svoje dugme u taskbaru kada je program aktivan :wall:. Ranije to nije bio slucaj vec jedino sto se videlo je dugme od Winampa bilo u taskbaru bilo u tray. Sada ih ima dva komada, pa sam zeleo da ako vec ne mogu kompletno da ga eliminisem :crash: da ga smestim u tray ali da mi u taskbaru ostane samo Winamp jer sam tako navikao.

Poslednja izmena:
Sto se tice ovog programa mozes da ga stavis u startup, pa da ga ne startujes stalno, a mali je pa ne zauzima mnogo memorije, ali ako ti on nije dovoljan postoje slicni komplikovaniji programi za kontrolu prozora, idi na softpedia.com ili neki slican download site pa pretrazi programe za tu namenu. Naci ces sigurno ono sto ti treba. Evo nadjoh pa da dodam, program Actual Windows Menager , imas ga na site-u actualtools.com, ima mali milion opcija, pa sigurno sadrzi i ono sto tebi treba.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno