Šta je novo?

Dosadna greska

• Začetnik teme Začetnik teme mikle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mikle

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
s' vremena na vreme mi se pri otvaranju neke stranice sa IE6 javlja ova greska:
A Runtime Error has occured.
Do you wish to Debug?
Line:19
Error: Expected identifier
YES NO

Jel to greska sa ucitavanjem Java aplikacije ili sta?
I kako se otarasiti ovoga?

staruj IE idi na tools, addvanced i ukljuci disable script debugging a iskljuci display a notification about every script error.

Takodje alternativno instaliraj PopUpCop program, nadji program na donjem linku i ukljuci mu blokiranje skripi ili nekih drugih stvari.

rakabencmark je napisao(la):
staruj IE idi na tools, addvanced i ukljuci disable script debugging a iskljuci display a notification about every script error.

Takodje alternativno instaliraj PopUpCop program, nadji program na donjem linku i ukljuci mu blokiranje skripi ili nekih drugih stvari.

Funkcionise. Hvala. cheers

nema problema

Ili jos bolje PopUp Cop koji pored popupa uklanja i greske u skriptama i jos svasta. Idid na donji link i nadji ga tamo.

ZoNi je napisao(la):
ili jos bolje MyIE2 🙂

Ljudi ako ne probate MYIe sa kojim nas Zoni toliko smara nista niste napravili 🙂 Em sto je tolko dobar (jer to Zoni koristi pa mora da je najbolji🙂) em sto ce, ako odbijete to da koristite, da nas smara josh koju godinu... 🙂

kUdtiHaEX je napisao(la):
...

Ljudi ako ne probate MYIe sa kojim nas Zoni toliko smara nista niste napravili 🙂 Em sto je tolko dobar (jer to Zoni koristi pa mora da je najbolji🙂) em sto ce, ako odbijete to da koristite, da nas smara josh koju godinu... 🙂
...ali moras priznati da se mnogima isplatilo to sto ih je smarao, a posto nikako da odustane izgleda da ce jos mnogima koristiti...

Smara nas maximalno.... ko da je MyIE the best of 🙂

kUdtiHaEX je napisao(la):
Smara nas maximalno.... ko da je MyIE the best of 🙂

Pa i jeste, zajedno sa Operom 😛

Ja taj MyIE i ne koristim samo zato sto Zoni toliko smara sa njime po forumu. Nekako uvek se setim tih postova kada cujem MyIE 😀

ZoNi je napisao(la):
ha, ha... cool! nego, MyIE nije isto sto i MyIE2!

Isto sr*** drugo pakovanje 🙂 🙂

ZoNi ja nisam dugo na forumu ali srvatno smaras ...mene si smorio...ortak mi kaze oes MyIE2 a ja mu kazem ne hvala nemam zelji to vise nigde da procitam...

ok... onda nemoj da ga koristis - gubitak je tvoj...

ajde, probacu da manje smaram, ali sta da radim kad ljudi postavljaju pitanja, tj. probleme, cije je (po mom misljenju) najlogicnije resenje upravo MyIE2? ako neko koristi IE i ima problema sa pop-upovima - ja cu mu predloziti da koristi MyIE2; ako ga nervira sto se IE nekada ne otvara maximizovan - opet isto! ako mu neki "virus" ukrade pocetnu stranu - opet isto... itd... u know what I mean?

Nazad
Vrh Dno