Šta je novo?

Dosadan Problem!

nikola1505

Slavan
Učlanjen(a)
12.02.2007
Poena
309
Pozdrav svima, možete videti moju konfiguraciju iz potpisa: ima jedan problem sa zvučnicima, zapravo kada upalim comp. ne rade mi centrlni zvučnik i vufer, inače saundmax prijavljuje da je dobro povezano ali ne radi na testu. Dok radi comp. ja isključim taj kablić od tih zvučnika i ponovo ga uključim i sve radi OK. Ali kada ugasim računar i ponovo upalim opet sve po starom,ne rade ova dva zvučnika:mad: Molim za pomoć

Cudan problem. Da nisi pomenu kablove prvi bi mi pali na pamet. Eventualno da promenis drajvere. Poznato je za soundmax problematicne drajvere.

Inače nisam spominjao da mi se problem javlja od pre neki dan kada sam mjenjao napajanje,da li može u tome da leži neki uzrok?

Hmm to mi sve govori da su se drajveri "zeznuli". Neobjasnjive stvari su mi se desavale bas posle menjanja napajanja, reinstalacija drajvera je pomogla. Skini najsvezije drajvere za soundmax.

Hvala Scooper, skinuo sam najnovije drajvere instalirao ih i sad je sve uredu. Čudno kako to da posle promene napajanja se zeznu drajveri? Pozdrav:wave:

Nazad
Vrh Dno